Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik elutasítják a covid...

Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?

Figyelt kérdés

Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.

Miben reménykednek ezek az emberek?

2021. jan. 4. 01:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 anonim ***** válasza:
79%
Amennyit folyamatosan hazudtak és bénáztak. WHO-tól kezdve a magyar kormányig. Köszönöm nem kérem az oltást. Nem olyan durva a helyzet. Vagy mégis durva? Akkor bizonyítsák. Engedjék be a sajtót a kórházba, a kormány ülésekre, a napi megbeszélésre , az orvosok nyilatkozatát engedélyezzék. Ja azt már nem... Akkor köszönöm a vakcina se kell. Majd,ha az igazságot kapjuk.
2021. jan. 4. 01:37
 12/117 anonim ***** válasza:
46%
Én már be vagyok oltva. Az igazsággal. Ez minden más oltást szükségtelenné tesz.
2021. jan. 4. 01:39
 13/117 anonim ***** válasza:
46%

Én például ugyanarra számítok ,amire mindenki más is számíthat (aki beoltatja magát) ,a korlátozások megmaradnak ,illetve a retekklubbon épp a minap nyilatkozott egy szakértő (?) ,hogy a beoltottak is elkaphatják a vírust ÉÉÉS dobpergés,fertőznek is :DDD

Zseniális ,komolyan ! Rohanjatok érte ,el ne fogyjon :D

2021. jan. 4. 01:40
 14/117 anonim ***** válasza:
58%
Nem oltatom be magam egyszerűen azért mert tényleg semmi értelme. 84 millió fertőzött a világon a 7.8 milliárdból ez vicc nem járvány. Vagy fordítsuk meg gyártottunk egy vakcinát egy olyan betegségre ahol 84 millió ember megbetegedett és 7.716 milliárd ember egészséges
2021. jan. 4. 01:40
 15/117 A kérdező kommentje:

#11: Ebben egyetértek, hogy szerintem is túl sok bénázás volt már ezzel kapcsolatban. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a vakcina kamu lenne és ne működne, vagy ne lenne biztonságos.

Megértem azt is, ha valaki nem így gondolja, csak nem látom, hogy ez milyen megoldáshoz vezet, ha tömegesen így gondolják.

2021. jan. 4. 01:42
 16/117 anonim ***** válasza:
57%

Az a baj kérdező, hogy ez egy lófuttában, lóhalálában összedobott valami, ráadásul sok a gyanús körülmény. Mégis milyen védőoltás az amit -80 fokon kell tárolni? Mi a lószar lehet benne?

Bármilyen más védőoltást elég egy konyhai hűtőben.

Túl sok a kérdés, a kockázat, senki nem tudja mi van benne, senki nem tudja milyen mellékhatásai lesznek, senki nem tudja egyáltalán direkt vagy véletlenül lett világjárvány a covid-ból, egy már eddig is ismert kórokozóból. Stb. stb.

Én azt mondom, csak a nagyon öregek oltassák be magukat, akinek már egyébként sem lenne sok hátra. Fiatalon én nem oltatom be magam, mert nem szeretnék semmilyen kockázatot vállalni.

2021. jan. 4. 01:43
 17/117 A kérdező kommentje:
#14: Azt azért te sem gondolhatod, hogy a valóságban nincs ennél jóval több fertőzött és hogy ez a szám közbelépés nélkül nem fog emelkedni.
2021. jan. 4. 01:44
 18/117 anonim ***** válasza:
66%

Ha 3 hónap után megszűnik az immunitás, akkor minek oltatjuk be magunkat? Vagy szerinted az egész lakosságot 3 havonta be kell oltatni?

Nem, nem ismétlődik meg, mert akik meghaltak a vírusban, azok már nem fogják újra elkapni, és sokkal kevesebb áldozatot fog szedni a következő.

Továbbá működik a vírusban is az evolúció, minden egyes ciklusban egyre ártalmatlanabb lesz, ugyanis a vírusnak sem érdeke a gazdatest megölése, csak osztódni akar. A legtöbb világjárvány, influenzatörzs ezért "tűnt" el és ezért nem oltatja már be magát velük szinte senki sem, mert nincs értelme, hiába nem alakul ki ellenük immunitás.

De, közvetetten mi döntjük el, hogy milyen korlátozások lesznek, ezt nevezik demokráciának. Ha nincs demokrácia, akkor meg nem tudom, hogy minek tetted fel a kérdést.

2021. jan. 4. 01:45
 19/117 A kérdező kommentje:
#16: Vannak cikkek, amiben pontosan leírják, hogy mi van az oltásban, illetve hogyan működik. Nem hiszed el? Megértem a bizalmatlanságot, csak azt nem értem, mi lenne elég bizonyíték, ha a tudományos cikkek nem azok? Csináljanak képeket az előállításról? Mindenkinek vigyenek házhoz egy mintát elektronmikroszkóppal, hogy meg tudják vizsgálni? Klónozzanak mindenkit és először a klónnak adják be, majd 10 év múlva, ha nincsenek a klónon mellékhatások, akkor vállalható? Komolyan kérdezem, mi kellene ahhoz, hogy elhidd, hogy a vakcina nem az ellenséged?
2021. jan. 4. 01:50
 20/117 anonim ***** válasza:
42%

"Mégis milyen védőoltás az amit -80 fokon kell tárolni? Mi a lószar lehet benne?

Bármilyen más védőoltást elég egy konyhai hűtőben."

Ha kicsit utánaolvasnál, akkor tudnád, hogy ez egy új technológia. Ezért nem olyan meglepő, hogy vannak különbségek.

"senki nem tudja mi van benne"

Dehogynem, ott van a gyártó honlapján az összetétele.

"senki nem tudja milyen mellékhatásai lesznek"

Dehogynem, fel vannak sorolva a gyártó honlapján a mellékhatások.

"senki nem tudja egyáltalán direkt vagy véletlenül lett világjárvány a covid-ból, egy már eddig is ismert kórokozóból"

Ez max csak az ostoba konteósoknak kérdés.

"Vagy mégis durva? Akkor bizonyítsák"

Neked nem elég bizonyítéknak, hogy az év utolsó hónapjaiban 2x annyian haltak meg Magyarországon, mint az elmúlt évek átlaga? Meg hogy ekkora éves halálozás utoljára 2000 előtt volt?

2021. jan. 4. 01:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!