Ha Magyarország elutasítja a bevándorlókat a kormány szerint, akkor miért van tele a Fradi, a Felcsút meg a legtöbb focicsapat afrikai bevándorlókkal?
Én sem értem.
A foci egy nagyon mocskos, álszent üzletág.Már nem a játék a lényege,hanem ezek az idióta klubok.
Ha azt mondjuk "nemzeti válogatott", akkor elvárható,hogy egy adott országban az eredeti lakosság tagjaiból álljon.
A menekült ügyi bevándorlás nem egyenlő, a gazdasági bevándorlással.
Az egyik egy feltételekhez kötött kölvsönösen előnyös rendszer, a másik egy ellenőrizetlen/alik ellenőrizett, kiszámíthatatlan tömegjelenség.
Teljesen igazad van. Ezért nézem inkább a másodosztályt.
A Paks még rendben van, nem?
Különben ezek közül a színesek közül a többség munkavállaló, csak néhány vált bevándorlóvá, hála az igénytelen magyar lányoknak.
Engem a focinál sokkal jobban elkeserít, hogy a kínai edzőnő miatt most van még egy beképzelt kínai olimpiai bajnokUNK is. Megintcsak hála az igénytelen magyar anyukájának, 20 éve.
Aztán majd harcolhatunk a Mugambe nevű focistadion, a Liashun nevű hokistadion ellen 25 év múlva. Köszönjük.
Nemrég avattak egy orosz vagy milyen edző nevét viselő sportvalamit, mert 25 évig volt a csapat edzője. mert nem találtak 25 év alatt magyar edzőt az adott sportban.
Szégyen.
Egyszerűen nem értik a különbséget.
Öt év is kevés volt nekik erre,de kormányozni meg nagyon akarnak,sőt azt gondolják magukról,hogy tudnának is.
" egyik egy feltételekhez kötött kölvsönösen előnyös rendszer"
Mi előnyünk van abból, hogy elveszik a magyarok munkáját?
#8 nem veszik el a munkát, azokon az ágakon, ahol munkerő hiány van, pl szakképzett programozók, azt betöltik.
Te most komolyan ennyire értelmes fiatalember vagy?
Illetgális migráció amikor az jön aki jobb életre vágyik esetleg ingyen ellátásra vs. adott sportcsapat szerződtet olyan játékost aki olyan szinten játszik amire egy magyar nem képes szerinted ugyanaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!