Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik elutasítják a covid...

Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?

Figyelt kérdés

Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.

Miben reménykednek ezek az emberek?

2021. jan. 4. 01:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 Koplárovics Béci ***** válasza:
36%

"109* kiélvezed a rövid életet, aztán lassacskán végezz veled a csodaszer..."

A pontos ismeretek nélkül ennek pontosan annyi az esélye, mint annak, hogy a vakcina örök életet ad :) Ami nyilván egy gyenge poén, főleg mert igaz.

2021. jan. 5. 08:54
 112/117 anonim ***** válasza:
56%
104: igen, a végleges megoldás szerintem is ez. Ha visszaszprul a vírus az oltás és részben a lezajlott fertőzések miatt, vissza kell és szerintem biztosan vissza is fog állni a régi élet
2021. jan. 5. 09:12
 113/117 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy elfogadja-e vagy sem. Ha valaminek sok a reklámja, az eleve gyanús. Maga a betegség sem nagyobb, mint az általános mellékhatásai. Persze vannak veszélyeztettek, azokra kell vigyázni meg akik félnek, azok maradjanak otthon de miért kell azért mindenkire ilyen intézkedéseket és a vakcinát erőltetni?
2021. jan. 5. 16:25
 114/117 anonim ***** válasza:
74%

ma 16:25

Igen.Most túl játsszák ezt az egészet.Aztán ha esetleg jön valami jóval komolyabb vírus,akkor majd a kezdeti időkben az emberek sz.rni fognak az intézkedésekre.És lehet,hogy annak már 100x ennyi áldozata lesz.

2021. jan. 5. 16:38
 115/117 anonim ***** válasza:
20%

Nos hogy mit ajánlanék? Mivel Túlnépesedés van 7 milliárd ember van szennyezik a földet vizet levegőt és stb. Ezért én

Egyszerűen szabadjára engedném a vírust bár remélem van az oltás cuccban is valami mérgező ami a hülyéket kiirtsa. Mondjuk úgy kB 2 hónap múlva oltás után egyszerre. Csak értelmesek maradnának életbe. Egyébként egészséges vagyok én is és családom is bio zöldségek házilag termelt) vitamin bevitel stb úgyhogy felőlünk jöhetne a vírus. ( amennyit csak a krematorium elbír) puszi pá

2021. jan. 12. 17:45
 116/117 A kérdező kommentje:
#115: Egészégesen táplálkozó sportolókra is veszélyes lehet például. Volt ilyenre is példa. Ne gondolja magát senki legyőzhetetlennek, mert nem az, akármennyire is odafigyel az egészségére. A túlnepesedés valóban elég nagy probléma, de nem ebben látom ennek megoldását.
2021. jan. 12. 17:58
 117/117 anonim ***** válasza:
33%
115: súlyos mentalis beteg lehetsz
2021. jan. 12. 18:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!