Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?
Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.
Miben reménykednek ezek az emberek?
Én elutasítom. Hogy mire számítok? Hát nem is tudom, mondjuk élem tovább az életem pont úgy ahogy 2019-ben meg előtte. Mire kéne számítsak?
Nem félek a vírustól és feleslegesnek érzem beoltani magam attól függetlenül hogy még nem kaptam el a vírust.
Ez van. És úgyse fogsz meggyőzni, mert nem is érdekel amit mondasz, ha megprobálnád is, akkor csak elmegy és kész. Már nemhogy tv-t nem nézek (azt már hosszú évek óta nem) de a neten is alig olvasom a híreket mert minden második a vakcináról szól ami meg nem érdekel. Pont.
Szó sincs arról,hogy esetleg a legjobb megoldás az lenne,ha az ember erősíteni az immunrendszerét. Egy normál/erőseb immunrendszer simán leküzdi ezt a vírust. Jaaa,hogy ez nem hoz pénzt,ezèrt már rögtön oltani kell. Nehogy már természetes folyamatokhoz folyamodjunk!
Meg az is érdekes,hogy pont az allergiásakat,stb nem lehet beoltani,de aki egészséges,és nem lesz semmi baja,arra meg rátukmálják az oltást.
Értem én,hogy áldozatokat kell hozni,de a fél világ lebénult egy bizonyos korosztály miatt,akik már nem is dolgoznak. Most meg elvárják,hogy adjunk be magunknak olyan szert,amire tényleg semmi szüksègünk nincs?!
Éedekes,szerintem ha pestis szint lenne,egymás hegyén-hátán futnánk az oltásért,merr láthuk,hogy aki elkapja,azt elviszi
Covidnál mi van? Valaki még csak észre sem veszi,hogy elkapta és csak egy kis százalèk hal bele.
Egy ilyen miatt nem fogom magam beoltatni,elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!