Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik elutasítják a covid...

Akik elutasítják a covid oltást, azok mire számítanak?

Figyelt kérdés

Megértem, ha valaki fél tőle, de azoknak van jobb ötletük? Életünk végéig maradjanak a korlátozások? Amíg el nem múlik a járvány, addig úgysem fogják megszüntetni a korlátozásokat. Mire mindenki átesik rajta, addigra viszont megint kezdődne az egész elölről a megszűnő immunitás miatt.

Miben reménykednek ezek az emberek?

2021. jan. 4. 01:08
 81/117 anonim ***** válasza:
31%
Pedig Te nyomatod, hogy másokat védjünk, és oltsuk be magunkat ... Csak, hogy másokat nem védessz, hanem magadat.
2021. jan. 4. 13:39
 82/117 anonim ***** válasza:
41%
Semmit nem kell várni kedves kérdező. Meg kell szüntetni minden korlátozást és élni tovább az életünket végre.
2021. jan. 4. 13:40
 83/117 anonim ***** válasza:
73%
De pont az a baj, hogy nem akarnak rengetegen oltatni, így ezt nem lehet meglépni.
2021. jan. 4. 13:43
 84/117 anonim ***** válasza:
75%
Én rendeltem egy nagyon szép designer táskát, azt várom a héten a GLS-től.
2021. jan. 4. 13:44
 85/117 A kérdező kommentje:

#81: "Pedig Te nyomatod, hogy másokat védjünk, és oltsuk be magunkat"

Nem nyomatom, hanem javaslom, mert ebben én egy megoldást látok benne és nem kifogásokat keresek, hogy miért ne. Ettől függetlenül még mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit csinál, az oltás nem kötelező. Nyilván nem én fogom azzá tenni.

"Csak, hogy másokat nem védessz, hanem magadat."

Ezt még azok a kutatók sem tudják, akik ezzel foglalkoznak, de te ebben ilyen biztos vagy. Értem.

#82: Meg kell szüntetni persze, csak azt nem fogod fel, hogy oltás nélkül egyelőre nemigen lesz megszüntetve akkor sem, ha fejre állsz. Ezt nem rosszból mondom, de ez az igazság.

2021. jan. 4. 13:51
 86/117 anonim ***** válasza:
80%
85: Az ember 5%-a se regisztrált az oltásra, tehát több mint a lakosság 95%-a nem akarja az oltást. Ez mindent elmond.
2021. jan. 4. 13:53
 87/117 anonim ***** válasza:
43%

"Ezt még azok a kutatók sem tudják, akik ezzel foglalkoznak, de te ebben ilyen biztos vagy. Értem."

Szóval pár hónap alatt összedobtak egy vakcinát, de azt nem tudják megállapítani, hogy fertőzhetsz-e másokat beoltva vagy sem. Értem.

Az is érdekes, hogy nem tudnak normális tesztet készíteni, de vakcinát azt azonnal.

A sikeres védekezés titka, egy olyan gyorsteszt, amely 100%-os eredményt ad azonnal vagy legalábbis perceken belül.

2021. jan. 4. 13:54
 88/117 A kérdező kommentje:

#86: Nem, nem mond el semmit. Tehát aki még nem regisztrált az nem is szeretné az oltást? Ez így elég elhamarkodott kijelentés ismét. Én sem regisztráltam még, mégis szeretném az oltást és regisztrálni is fogok.

Szerintem sem túl nagy az oltás támogatottsága ebben egyetértünk, de hogy 95% elutasítaná azt nem hinném. Egyébként az, hogy az emberek egyelőre elutasítják nem azt jelenti, hogy az oltás rossz, csak azt, hogy nem bíznak benne, nem tudnak eleget róla, félnek az ismeretlentől.

2021. jan. 4. 14:01
 89/117 A kérdező kommentje:
#87: Mivel nem vagyunk virológusok, szerintem ne menjünk bele, hogy mit hogyan kéne. Hagyjuk ezt meg a kutatóknak és ne próbáljunk mindenkinél okosabbnak lenni.
2021. jan. 4. 14:04
 90/117 anonim ***** válasza:
35%
88: Jelenlegi adatok szerint elutasítja.
2021. jan. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!