Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?

Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

2020. dec. 22. 21:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
72%
Közlöm hogy nem vagyok konteós, de ugye vannak akik csak ezzel képesek érvelni, olyanokkal szemben, akik a józan paraszti eszükkel gondolkodnak. Ez a konteos, virustagadós érv baromira gyenge.
2020. dec. 23. 14:40
 52/119 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagy konteós, mégis hazugságokat terjesztes, amiket te találtál ki, vagy valahol valami ismeretlentől olvastál. Kik is szoktak ilyeneket... Megvan! A konteósok!
2020. dec. 23. 14:51
 53/119 anonim ***** válasza:
77%
52-es, majd felébredsz. Attól hogy valakik teljesen logikus megfontolásból nem oltatnák be magukat egy kísérleti oltással, aminek a mellékhatásai sem tisztázottak, miért is volna bárki konteos? Ja tudom. Azért mert te azt mondod.
2020. dec. 23. 15:33
 54/119 anonim ***** válasza:
18%

53 As ,mondom most valóban egy konteót,gondolkozz el rajta baràtom(úgy értsd én veled vagyok)

Mivan ha nem is emberel vitatkozunk itt sokszor a neten akármilyen felületen hanem a háttérhatalom mesterséges intelligenciájával ,persze azt is tudom sok a birka ember de érdemes elgondolkozni ezen, hogy hiàba magyaráz az ember mintha egy droidnak beszélne,nyomasztó...

Szerintem ezért nincs értelme neten vitázni

2020. dec. 23. 16:02
 55/119 anonim ***** válasza:
77%
Felőllem oltassa be magát aki akarja, de ne csesztessen olyanokkal másokat akik nem fogják kérni az oltást, hogy konteósok stb. Meg hogy rettegés... buta! Ilyen szempontból az oltást kérők a rettegők. Az ő dolguk, de ez a konteózás stb már annyira gyengusz érv, hogy hihetetlen.
2020. dec. 23. 16:11
 56/119 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem pont az oltás kérők a rettegők ,azért nem tudják hogy mi van a világban, mert csak az interneten olvasottak alapján tudják az információkat. És otthon félelemben élnek a tévképzeteikkel.

Ez egy érdekes videó lesz azoknak ,akik annyira szeretnék az oltást:

[link]

2020. dec. 23. 20:17
 57/119 szerintetekezmi válasza:
29%

Kis Testvérek!

Nézzétek meg David Icke videojat a jarvanyrol fent van a videan!

Tobb mint 2 oras lesz!

Abbol mindenki megért mindent!

Jo szorakozast es megvilagosodast kivanok mindenkinek egyszer s mindenkorra!

A BEKE LEGYEN VELETEK!

ALDAS!

2020. dec. 23. 20:22
 58/119 anonim ***** válasza:
18%

56. továbbra is az a kérdés, hogy miért vagy abban olyan biztos, hogy te élsz tévképzetek között?

a belinkelt videóban szereplő orvosokat ismered személyesen, hogy bíznál bennük?

nem állítom, hogy nincs igazuk, azonban azt sem jelenteném ki, hogy mindenben igazuk lehet.

például az, hogy túl van becsülve a vírus és igazából sima influenza, az addig igaz, hogy influenza ellen van egy védőoltásunk.

ha nem lenne covid, azonban azt mondanánk, hogy x évben senki se adassa be a védőoltást, mert baromság, akkor ott is legalább ennyien lógnának lélegeztetőgépen világszerte, és kerülnének súlyosabb tünetekkel kórházba.

az egy dolog, hogy az emberek többségének elegendő szintentartani vitamimokkal az immunrendszert, de ez azokon nem segít, akik más betegségek miatt sebezhetőbbek.

vagy mindenki szedje a vitaminokat, aztán aki meghal az így járt? vagy tartsuk még fenn 5 évig a korlátozásokat, hogy biztosak lehessünk abba, hogy a vakcinákat elég ideig tesztelték?

sőt, ezt a videót tudod mennyivel lehetne nagyon hirtelen hiteltelenné tenni? azt állítom róluk, hogy ezek az orvosok egytől egyik oltásellenesek és vírustagadók, és kizárólag ecélból mondták, amit mondtak, sőt mondjuk jó pénzt kaptak azért, hogy ezt mondják.

lehet hogy így van, lehet hogy nincs így. ki tudod deríteni? nem, vakon megbízol abban, amit vadidegen emberek mondanak, de ha az ellenkezőjét állítják más források, azt fenntartásokkal kezeled :D mi alapján szelektálsz az igaz és a hamis hírek között?

komolyan érdekel...

2020. dec. 23. 21:40
 59/119 anonim ***** válasza:
69%
*"...miért vagy abban olyan biztos, hogy nem te élsz tévképzetek között?..."
2020. dec. 23. 21:41
 60/119 anonim ***** válasza:
27%

58

"miért vagy abban olyan biztos, hogy nem te élsz tévképzetek között?"

Ami az elmúlt 1 évben történt az miatt vagyok abban biztos, hogy nincsenek tévképzeteim.

"a belinkelt videóban szereplő orvosokat ismered személyesen, hogy bíznál bennük?"

-Nem ismerem személyesen, de természetesen utánuk néztem hogy egyáltalán orvosok-e és igen. Viszont ennyi erővel én is visszakérdezhetném tőled, hogy te akiknek hiszel azokat ismered-e személyesen, hogy annyira bízol bennük?

"az egy dolog, hogy az emberek többségének elegendő szintentartani vitamimokkal az immunrendszert, de ez azokon nem segít, akik más betegségek miatt sebezhetőbbek."

-Ha ez így lenne, akkor kapják meg ők ,de kötelezővé tenni marhaság. Ha megkapják már védve vannak.

"sőt, ezt a videót tudod mennyivel lehetne nagyon hirtelen hiteltelenné tenni? azt állítom róluk, hogy ezek az orvosok egytől egyik oltásellenesek és vírustagadók, és kizárólag ecélból mondták, amit mondtak, sőt mondjuk jó pénzt kaptak azért, hogy ezt mondják"

-Nem tudod hitetlenné tenni ,mert ez csak 1 videó volt, de van egy tucat ami azt bizonyítja hogy nincs igazad és te élsz tévképzetekben. Egyébként ezt ugyan úgy én is tudom ismét mondani, hogy akiknek meg te hiszel azok, meg rá akarják venni az embereket olyan dologra amit nem akarnak(ami nem fog menni)és róluk jobban elhiszem, hogy jó pénzt kapnak érte.(Mert nyilván az emberek nem nagyon fognak a kormányok ellen beszélni, főleg úgy hogy akár ki is rúghatják őket. Azért ha valaki már megszólal ennek ellenére is az jelent valamit)

"lehet hogy így van, lehet hogy nincs így. ki tudod deríteni? nem, vakon megbízol abban, amit vadidegen emberek mondanak, de ha az ellenkezőjét állítják más források, azt fenntartásokkal kezeled :D mi alapján szelektálsz az igaz és a hamis hírek között?"

-Nagyon jó ember ismerő vagyok. Nem bízok meg vadidegenekben ,a tényeket nézem és amiket tapasztalok, reálisan gondolkodom.

És te? Mert ezt ugyan úgy én is feltehetném. :D

Szoktál a házon kívülre menni?

Meg hát azért ami 1 éve itt folyik az vicc kategória.

Még az elején elhittem, de fokozatosan átláthatóbb volt az egész.

Remélem vannak ismerőseid a kórházban ,esetleg érdeklődj tőlük majd ők mesélnek neked. Csak az alap betegségeket ne felejcsd el megkérdezni. Bár mostanában minden elhunytra kötelezően azt írják, hogy koronás.

Tényleg láttad a Grófó temetését? Jajjj vajon őket miért nem büntették meg? Pedig voltak vagy 200-an

Vagy ma láttad a bevásárló központokat?

Mondjuk azt sem értem, hogy milyen vírus az ami csak 20:00 után veszélyes. Mondjuk eddig sem mentem szinte sehova 20:00 után.

És még annyi mindent írhatnék és linkelhetnék ,de már nem pazarlom az energiám erre.

2020. dec. 23. 23:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!