Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?
"Felőllem oltassa be magát aki akarja, de ne csesztessen olyanokkal másokat akik nem fogják kérni az oltást, hogy konteósok stb. Meg hogy rettegés... buta!"
Te se tudsz írni, így alátámasztottad a mondandómat, de hogy a lényegre is reagáljak: 1. De igen, tiltani kellene a butaság terjesztését. Ez nem olyan egyszerűen megy, hogy mivel ti nem akarjátok beoltatni magatokat, bármilyen rémhíreket terjesztetek a neten...
2. Másrészről milyen értelmes érvet vártok a konteó dolgaitokra? Például arra, hogy be leszünk chipezve? Normális érv hiányában mi sem tudunk ellenérvet felhozni. Eddig az egyetlen hasznos válasz, amit kaptam, az a Bibliai leírás volt, mert engem komolyan az érdekelt, hogy honnan szedtétek a chip dolgot... Nem vagyok vallásos, nem hiszek a Bibliában. Kell még ellenérv? Ha további is kell, olvasd el újra a kérdés leírását, remélem menni fog.
3. Annak, aki azt írta, hogy hagyjuk békén azokat, akik nem akarják megkapni az oltást: Én meg szeretném kapni, de ettől függetlenül ha neked is meg kell, az nem az én hibám lesz. Bizony valóban az oltás-ellenesek a leghangosabbak, nem pedig azok, akik mellette állnak. Azok nagyja részt beadatják maguknak, és nem foglalkoznak a többiekkel. Persze minden csoportban vannak szélsőségek, ez tagadhatatlan, de nálatok pont, hogy ti vagytok. Egyszerűen nem a mi hibánk lesz, hogy megkapjátok. Nem tudom miért kell a másikra fogni, szerintem essetek neki inkább az államnak, mert mi valójában nem tettünk érte semmit, hogy ti is megkapjátok.
Aki pedig azt akarja, hogy mindenki megkapja az oltást, az azért akarja, mert: Ha csak az adatja be magának, aki beszeretné, és nem lesz kötelező mindenkinek, akkor a vírus ugyanúgy jelen lesz hazánkban. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a média túlságosan felfújja ezt, és bizony sajnos a világ rendjévé vált, hogy mindenen pénzt szeretnének nyerni; de szerintem pont most kell a világ dolgai mögé látni reálisan. Hiába fújja fel az egészet a média, az nem azt jelenti, hogy a vírus nem létezik vagy pedig nem veszélyes. A vírus van, létezik, és valóban tönkre teszi a gazdaságot. Ettől függetlenül hiába mondjátok, hogy álljak le, én pont nem az vagyok, aki zászlók alatt felvonul tüntetni, hogy márpedig adassuk be mindenkinek, így felesleges is nekem esnetek, csak azért írtam le, mert úgy látom nehezetekre esik egy kicsit és megérteni a másik oldalt.
4. Miért baj az, hogy ép érvvel alátámaszthatatlan konteókat gyártotok? Azért, mert még kevésbé lesztek komolyan vehetőek, hiába mondjátok, hogy nem kell az oltás és hiába van 1 értelmes érvetek, a többi butaság amit mondotok elkicsinyíti. Most is azt mondta a Ceci, hogy várandósoknak nem ajánlja (vagy azt is, hogy aki a közeljövőben lesz várandós?), és már komplikáltok, hogy ne adassa be aki valaha akar gyereket, mert már pedig Ceci ezt mondta, aha...
Összegzésül csak annyi, hogy figyelj, felőlem ne oltasd be magad, ha nem akarod. Engem nem zavar. De a Bibliából átalakított tévképzeteket se terjeszd, mert tényleg csak butítja a népet. Felesleges lenne minket bechipezni, háborúhoz vezetne. Senki nem fogadná el, és valójában most is tudhatják bármikor, hogy hol vagyunk és hol nem. Logikátlan döntés lenne, a vezetőségek ennél egy fokkal bölcsebben gondolkodnak. Ha bármilyen konteó dumára ellenérvet akartok még, kérdezzetek nyugodtan.
60. a visszakérdezéseddel az lenne a baj, hogy nem esett le az mondandómból a legfontosabb dolog. én kinek hiszek? senkinek. én kételkedek mind a két oldalban. Dr. Gődény neve előtt is ott van a Dr. ha egy angol nyelvű videóban szerepelne, egy britt vagy német ember, aki nem ismeri őt, az is hihetné azt, hogy ő okos, hiszen Dr.
sokan például abban is tévednek, hogy a vírustagadók meg oltásellenesek mind aluliskolázott idióták...pedig sajnos nem...rengeteg értelmiségi, orvos, tudós is van ilyen állásponton, és ez az egészben a legveszélyesebb...a laikus mindig azt fogja keresni, hogy mi az, ami miatt ő többet tudhat valamilyen témában nálam. aztán látja, hogy ó, hát ő egy professzor vagy egy orvos, tehát akkor biztos igaza van.
én nem állítom, hogy nincs, de fenntartásokkal kell kezelni, mert pontosan ennyi orvos és tudós van, aki meg azt állítja, hogy át kell oltatni az embereket, ha azt akarjuk, hogy vége legyen.
mindenkinek csak a fantáziája fogja eldönteni, hogy melyik orvoscsoport az, aki pénzt kapott azért, hogy kiálljon a nyilvánosság elé a véleményével, de kiderülni úgysem fog soha.
a kórházban ápoltakat meg szerintem ne keverd ebbe bele...valószínűleg aki lélegeztetőgépre került, nem fogja vígasztalni a dolog. ha csak egy gyenge influenza szerű betegség, akkor miért nem kerültek idáig minden évben ugyanennyien lélegeztetőgépre influenzaszezonban? pedig akkor sem volt kevesebb krónikus beteg, akik egyébként fel sem veszik egyik évben sem az oltást, sőt még rosszabb a helyzet, mert most jópár ember azért beparázott, hogy megbélyegzik, és nem ment be dolgozni, ha betegnek érezte magát.
ha valaki influenza gyanús, lazán bemegy dolgozni, mert kit érdekel...szóval influenzával sokkal könnyebb volt idáig megfertőzni embereket.
a korlátozásokat se vedd ide, mert semmi köze nincs a vírushoz, politikai látszatintézkedés mind. nálunk ez még sokkal kontrasztosabb, mert az elb:Szott, gyenge gazdaságunk miatt jóval kisebb a mozgástere a kormánynak. ha nem lennének korlátozások, könnyen emiatt is leprásnak nézne a többi ország minket. így viszont, hogy valami van, nem mondhatja semelyik, hogy tétlenkedünk. ennél nagyobb korlátozásokat meg nem bír el a gazdaság, ezért nincs például egész napos kijárási korlátozás...
és az egésznek ezért nem lesz vége soha, mert ha egy ország azt mondja, hogy én nem hiszek ebben, akkor majd a többi ország elzárkózik és az gazdaságilag fogja végleg tönkretenni.
Nem ennyi volt az ellenérvem, de szépen sikerült elolvasnod amit írtam, gratulálok! Vagy az értelmezése nem megy? Kaptál érvet a miért is kéne mindenkinek beoltatni magát dologra, a chip dologra.
Miért ne higgy az első professzornak akitől hallod, hogy a vírus ártalmas? Hát miért ne? És miért? Semmivel sincs rá több érve bárkinek is, mint aki azt mondja, hogy higgy annak, aki kiáll a vakcina mellett. Nekem az a véleményem, hogy a vakcina gyártóknak nem érdeke megölni magukat, a családjukat, és mindenkit maguk körül. A politikusok sem terveznek öngyilkos merényletet, már pedig nekik is be kell adniuk a vakcinát. Viszont örülni kéne, hogy a hátulütőjükről igen is kiáll az állam, és szól; terhes ember ne vegye be, sem olyan, aki meglesz termékenyítve az elkövetkezendő három hónapban. Minden gyógyszernek és vakcinának vannak szabályai, mikor és mikor nem szabad beadni/bevenni. Nem véletlen van a gyógyszereknek is használati utasításuk, figyelmeztetésük.
Még mindig több olyan nyilatkozatot lehet látni, ahol az orvosok azt mondják, hogy veszélyes a oltás és sokkal kevesebbet mint hogy jó lenne.
Azért ez elgondolkodtató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!