Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?
101/119 A kérdező kommentje:
Nektek komoly agybajotok van
Én nem oltatnék be mindenkit, ennek ellenére szerintem az lenne a legjobb
egyébként pedig a népességnövekedés egy valós probléma, például a ti fajtátok ki is halhatna nyugodtan, azt terjesszétek a mennyben a sok butaságotokat :D
Te spekulálgatc arról ,hogy ha mindenki be lenne oltva keresd vissza a a hozzászólásodat..
2020. dec. 24. 13:04
Olyan nagy probléma a népességnövekedés tényleg hogy Európa átlag születése a fajfe tartás alatt van 2 emberből lesz 1....
Érdekes India meg Afrika akik most még talán szaporodnak és nehezebb nevelni gyereket nekik mint neked csak röhögnek a te gondolatmeneteden de tényleg
Remélem felfogod hogyha 2 emberből lesz 1 akkor fogyunk megfele.
2020. dec. 24. 13:07
104/119 A kérdező kommentje:
102-es, az volt az egyetlen hozzászólásom ami feltételes módba szántam, de ne zavartasd magad, könnyű kiragadni azt a kommentet és minden más mellett elmenni, semmi baj, eddig jutott el az agyad, lehet mit csinálni?
Erre szeretnék válaszolni: "oltástól rettegők mindig a bolondok"
Ugye nem szeretne senki élete végéig autoimmun beteg lenni? De psszt!!! Én nem biológiával foglalkozok, mérnök vagyok. Nem chippezésről van szó.
2020. dec. 28. 17:44
Ha már 4 nappal az utolsó hozzászólás után úgy érezted, hogy hozzá kell szólnod, legalább valamivel bizonyítanád az állításodat, miszerint az oltástól autoimmun betegséget lehet kapni?
2020. dec. 28. 19:31
2020. dec. 29. 16:45
Elzést nem tudtam, hogy ebbe a témába csak kormánypárti hozzászólást lehet írni. Mindenki azt adat be magának, amit csak akar. Én nem foglaltam állást csak kérdeztem.
2020. dec. 29. 16:52
Ki és hol írta, hogy csak kormánypárti hozzászólást lehet írni? Mi abban az akármilyen párti, hogy valaki kéri, hogy a forrást, ahol azt találtad, hogy autoimmun betegséget okoz, oszd meg másokkal is?
2020. dec. 29. 17:03
Inkább megnyugtatni kéne az embereket, hogy miért ne aggódjanak az oltás miatt, nem? Nem provokálni...akkor talán csak állampolgárként szeretnék kérni én "forrást" arról, hogy mi is az, amit be szeretnének adni oltóanyagként? Erre lennének kíváncsiak az emberek. De megint csak kérdés volt.
2020. dec. 29. 18:05
További kérdések: