Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a MHM nácipártnak nevezhető...

Ha a MHM nácipártnak nevezhető néhány szavazója miatt, akkor a Tisza is nevezhető balliberális pártnak némely szavazói miatt?

Figyelt kérdés

Gyakran hallani, hogy a Mi Hazánk egy szélsőjobboldali nácipárt, fasisztoid, újnyilas stb jelzőket is, mindezt arra hivatkozva, mert a százezres szavazóbázisuk közt van párszáz karlendítős neonáci.

Tehát nyilvánvaló, hogy a Mi Hazánk pártot, párszáz szavazó alapján en bloc el lehet ítélni.

De ugyanez a logika vonatkozik-e vajon a Tisza pártra is?

Hisz rengeteg, talán több tízezer szavazó van akik korábban Momentum, Jobbik, mszp, Párbeszéd stb liberális pártok hívei voltak és most Tisza szavazók lettek. De nagyon sok párt nélküli liberális elveket valló (melegházasság, lmbtq, russzohisztéria, genderlobbi stb) is Tisza szavazó lett.

Akkor ez a pár tízezres szélső liberális alapján elnevezhető a Tisza párt en bloc egy balliberális pártnak? Hasonló módon ahogyan a MHM nácizható párszáz szavazóra hivatkozva.

ma 18:43
A kérdező szavazást indított:
Nem. Kizárólag a Mi Hazánkot szabad párszáz szavazó alapján kollektívan elítélni
Igen. A TISZA pártot is ugyanúgy el lehet ítélni kollektíven ahogyan a Mi Hazánkot is
Nem ítélem el kollektíven egyiket sem. Se nem náci a MiHazánk, se nem balliberális a Tisza
Nincsenek önálló gondolataim, csak azt bégetem amit a média mondott nekem 🐑 "szatelitpárt" beee! Nácik! Beeee 🐑
7 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
péterr vilavju ! 🥰
ma 18:46
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Demokrácia van, annak nevezed aminek akarod.
ma 18:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Nekem maga a Tisza párt egyébként szimpatikus. Tehát ha csak kizárólag azt nézem ami MP vagy maga a párt mond, akkor pozitív véleményem van róla.

De mivel azt látom, hogy sok szélső liberális is csatlakozott a szavazóbázisukhoz, akik ezerrel nácizzák a Mi Hazánkot, mert állítólag volt néhány karlendítős neonáci a százezer szavazója közt, ezért ilyen logika alapján én is egy balliberális pártnak nevezhetem őket ez a nem elhanyagolható mennyiségű szélsőliberális szavazójuk miatt ha már ők is vice versa.

ma 18:55
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
A mi hazánk alapból is olyan üzeneteket közvetít amik megkérdőjelezhetőek. Pl hogy a nő egyetlen dolga hogy gyerekeket pottyantson ki magából stb. És szerintem senki nem mondta hogy a Tisza párt mindenben jó, és semmiben megkérdőjelezhető. De ha még a Mi Hazánkra azt is mondják hogy náci párt joguk van azt mondani ugyanis szólásszabadság van :)
ma 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom én ismerek egy pár mi hazánk szavazót na azok elég szélsőségesek ennyi.,
ma 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

4

"A mi hazánk alapból is olyan üzeneteket közvetít amik megkérdőjelezhetőek. Pl hogy a nő egyetlen dolga hogy gyerekeket pottyantson ki magából stb."

Erre konkrét forrást kérnék!

ma 19:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudom honnan veszed, mert maga Toroczkai beszélt rengeteg videójában a családtervezési modellről, hogy a mélyszegénységi családokban ahol azt sem tudják mi az óvszer meg védekezés a MHM kiemelt szerepnek tartja a felvilágosítást, hogy ne szüljönek további tíz gyereket a mélyszegénységbe.

ma 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
A "Magyarista" pártra jobban illik a szektásodás. Érdemi program, elképzelések nélkül.
ma 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

6. Pl a tábla kiállításon oda mentek egy táblához ami arról írt hogy anyának lenni nehéz és átfestették arra hogy anyának lenni CSAK csodálatos.

Olyan táblákat tesznek ki hogy egy nő életében a legcsodálatosabb dolog az anyaság és kismama szépség versenyt rendeznek, aminek már csak a kiírásában is erősen kritizálható dolgok vannak. [link]

ma 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
44%
A Mi hazánk nem náci párt és a magyarok érdekeik képviseli nem a kisebbségét. Magyar Péter pedig úgy tudom a kisebbségeket szeretnék támogatni és brüsszel parancsára
ma 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!