Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek azért baloldalizz...

A fideszesek azért baloldalizzák a Tiszát, mert nem képesek a világot másképpen értelmezni csak a Fidesz-ballibsi tengelyen?

Figyelt kérdés

Én magam sem szavaztam 2022-ben, mert nem volt kire, és többeket ismerek, akiknek most régóta van először pártjuk (Tisza). Tehát sokkal inkább a bizonytalanokat szólítja meg Magyar, mint a ballibsiket. A Tiszások nagy része utálja Gyurcsányt is. A propaganda mégis mindig baloldalizza Magyart meg próbálja őket libsikként beállítani.

Ezzel a saját táboruk átvándorlását próbálják megakadályozni a Tiszához, vagy tényleg nem képesek a világot másképpen értelmezni mint Fidesz vs. libsik?

tegnap 13:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
A komcsik nem tudják melyik oldalon állnak.
tegnap 13:19
 2/20 anonim ***** válasza:
22%

Nem. A fideszesek azért "balozzák" a tiszát mert tény, hogy a szavazóik azok akik korábban az ellenzéki összefogást támogatták.

Mivel a bizonytalanok száma ma nagyobb mint korábban, a fidesz támogatottsága meg nem csökkent jelentősen, így pont hoyg nem a bizonytalanokat szólították meg a tiszások jelentős számnban.

De te nyilván most majd megmagyarázod, hogy korábban nem valamelyik ballib pártra szavaztál hanem a fideszre, a kdnp-re vagy a mi hazánkra. Persze majd el is hiszem. Ja, nem.

tegnap 13:19
 3/20 anonim ***** válasza:
18%
#1 A komcsik tudják. Azt nem tudják, hogy a tiszára szavazzanak közvetlenül vagy a dk-ra és egyéb társulatra és aztán azoktól akarják hogy megint összeálljanak, mint eddig.
tegnap 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
28%

A Tisza baloldali.El is mondom miért:

-Programjukban sok a baloldali elem.Szociális alapú családtámogatás, állami bérlakások...stb

-A szavazók jelentős része baloldali/liberális.

-Több képviselőik is progresszív,liberális nézeteket vall (pl Dávid Dóra Ep képviselő)

-A EU-ban, ha szavazni kell, szintén progresszív liberális ideológiának megfelelően szavaznak.Erre példa a migrációs paktum, ami jobban kedvez a migránsoknak, mint az ellenük védekezni akaró államoknak.

tegnap 13:31
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Csak a vezetőjük általi értelmezés szerint ismerik a világot.
tegnap 13:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

Az ismerősi köröd nem reprezentatív. Az igazság az, hogy a Tisza szavazóbázisa jelentős mértékben ugyazokból áll, akik 2022-ben az "összefogás"-ra szavaztak. Ők már akkor is utálták Gyurcsányt, meg most is, ez nem változott. Nem Gyurcsány miatt szavaztak az "összefogás"-ra, hanem az őket összetartó Orbán-gyűlölet miatt.

tegnap 13:39
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Propaganda értése végett. Fidesz, mi magyarok, mi jobboldali keresztények. A többi hazaáruló libsi, baloldali. Egy szóval, ellenség.
tegnap 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
De hát a Fidesz is hazaáruló
tegnap 14:16
 9/20 A kérdező kommentje:
#6 Én soha nem szavaztam vola Gyurcsányra csak azért, hogy Orbán vesszen és nem is tettem soha.
tegnap 14:24
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Oké. Közel 2 millió ember teljesen másképp látja.

tegnap 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!