Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?
Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?2020. dec. 22. 21:58
21/119 A kérdező kommentje:
20-as, én aztán nem vagyok értetlen, csak azokról az emberekről, akik oltás-ellenesek, elmondható róluk, ami rólad is. Még írni sem tudnak. Nem idéztél semmit sem, csak leírtad újra, mert ami idézel, idézőjelbe kell tenni, különben szabálytalan és egyértelműtlen.
2020. dec. 23. 00:26
22/119 anonim válasza:
De értem képzeld csak nem érdekel, hogy amerikában mi van. Én nem csak a média által elő adott dolgokat nézem, hanem amit én látok és láttam,tapasztaltam. De lezártam a témát.
23/119 anonim válasza:
21
El tudtad olvasni amit írtam nem?
🥴
24/119 anonim válasza:
Te vagy a tudatlan, mert egy csomó bizonyíték ellenére is elhiszed amit az interneten olvasol meg a tv-ben látsz.
Én nem rettegek egyiktől sem.
Annak hiszek, amit láttam meg tapasztaltam.
Logikusan gondolkodok.
Ha meg tényleg minden igaz lenne, akkor az azt bizonyítja hogy a szakmunkásoknak több esze van és életre valóbak mint a diplomások, mert nekik 1 év alatt nem sikerült megfékezni egy virust ami nátha tüneteket produkál(már ha nincs alap betegséged)
Meg biztos hazudik egy csomó ember amikor kiderűl valami furcsaság. Jahh
És most már befejeztem.
25/119 A kérdező kommentje:
Szerintem te pont, hogy elhiszel mindent. Szó sem volt soha chipről sem, egyik ember hallotta a másiktól, és ez minden, amire alapozzátok. Egy félre siklott spekuláció. Ezen is látszik, hogy éppenséggel bármit IS elhiszel, amit nem kéne, megalapozatlanul, a saját fejed után menve, mint egy igazi megrökönyödött buta némber. Semmire sem tudod alapozni egyik gondolatodat sem, mégis azt állítod, hogy te aztán logikusan gondolkodsz... Nem vagy te kicsit ellentmondásos?
2020. dec. 23. 01:00
26/119 anonim válasza:
27/119 A kérdező kommentje:
újabb nem hivatalos megbízhatatlan források, hurrá... Kedves 27, ezeknek a szaroknak senki sem hisz, max. csak te.
2020. dec. 23. 06:55
28/119 anonim válasza:
28: Szóval Gulyás Gergely miniszter megbízhatatlan forrás arról, hogy a kormány mit fog bevezetni.
Értem.
29/119 anonim válasza:
Neked sincs tobb eszed mint a legdurvabb konteosoknak...
30/119 anonim válasza:
Mert ez egy kézenfekvő magyarázat arra, hogy miért erőltetik ennyire az oltást egy náthával megegyező súlyosságú vírus ellen; főleg úgy, hogy attól még ugyanúgy fenntartják majd a covidiktatúrát. Nem biztos, hogy valóban chip lesz benne, de hogy valami hátsó szándéka van vele a hatalomnak, az 1000%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!