Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?

Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

2020. dec. 22. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom ezt én sem értem.

Én sem kérném az oltást de közel sem emiatt...

2020. dec. 22. 21:59
 2/119 anonim ***** válasza:
42%
Például azért mert annyira erőltetik,kötelezővé akarják tenni és a beoltottak privilegiumot fognak kapni az oltatlanokkal szemben,továbbá a beoltatlanokat pénzbírsággal fenyegethetik
2020. dec. 22. 22:04
 3/119 A kérdező kommentje:
Nem lesz kötelező, így nem lesz pénzbírság... De igen, ha kötelező lehetne, lehetne pénzbírsága annak, akit nem oltottak be, de a chip még mindig nem jön ide sehogy sem... Ez csak a ti kitalációtok.
2020. dec. 22. 22:06
 4/119 anonim ***** válasza:
38%
De kötelező lesz.Ez nem a mi kitalacionk hanem szakemberek állítják ezt. De persze nektek minden konteo ami nem a hivatalos mediatol származik.A hivatalos média pedig mindig igazat mondd
2020. dec. 22. 22:09
 5/119 anonim ***** válasza:
68%

Oltásban nem valószínű a chip.

De 20-25 éven belül valószínüleg lesz chip, kortól nemtől függetleül, sokan gondljuk így.

2020. dec. 22. 22:12
 6/119 anonim ***** válasza:
39%

Mert a Ti médiátok mindig igazad mond.... Édes Istenem....

2020. dec. 22. 22:33
 7/119 anonim ***** válasza:
74%
4es milyen "média" mondja ezt? Egy ismeretlen blogger, vagy egy ismeretlen unatkozó a fb-on? És te ezeknek hiszel? Ez csak téged minősít...
2020. dec. 22. 22:42
 8/119 anonim ***** válasza:
46%

minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

Nem egy felhőben van.. Egyébként te is láthatod ha van ügyfélkapud. 🤭

Én nem gondolom, hogy chipet akarnak beoltani, de nem fogom magam beoltatni az biztos, főleg hogy most is meghalt egy nő, miután beoltották(Tiffany Dover) meg nem bizok egy ilyen hirtelen jött vakcinában.

Talán sokan azért hiszik ezt a chipes dolgot, mert pár éve szó volt erről a médiában, sokat lehetett hallani, hogy chipet akarnak az emberekbe majd be ültetni,de ez le csendesesett.

2020. dec. 22. 22:47
 9/119 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, megjött a bolond, aki a nővér halálát terjeszti mindenhol... Pedig már válaszoltak neked egy friss twitter videóval, amin ő is ott van. De persze neked más forrásaid vannak...

Valahogy ezek az oltástól rettegők mindig a bolondok és mindenféle hülyeségben hisznek. Mondjuk annyira nem meglepő, felmérés is bizonyította, hogy az oltástól rettegők iskolai végzettsége alacsonyabb.

2020. dec. 22. 22:55
 10/119 anonim ***** válasza:
61%

Én sehol sem olvastam azt, hogy meghalt, csak annyit, hogy elájult. Szárnyra kaptak hírek, hogy elhunyt, de cáfolták.

2020. dec. 22. 22:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!