Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?
Nem tudom ezt én sem értem.
Én sem kérném az oltást de közel sem emiatt...
Oltásban nem valószínű a chip.
De 20-25 éven belül valószínüleg lesz chip, kortól nemtől függetleül, sokan gondljuk így.
Mert a Ti médiátok mindig igazad mond.... Édes Istenem....
minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?
Nem egy felhőben van.. Egyébként te is láthatod ha van ügyfélkapud. 🤭
Én nem gondolom, hogy chipet akarnak beoltani, de nem fogom magam beoltatni az biztos, főleg hogy most is meghalt egy nő, miután beoltották(Tiffany Dover) meg nem bizok egy ilyen hirtelen jött vakcinában.
Talán sokan azért hiszik ezt a chipes dolgot, mert pár éve szó volt erről a médiában, sokat lehetett hallani, hogy chipet akarnak az emberekbe majd be ültetni,de ez le csendesesett.
Jaj, megjött a bolond, aki a nővér halálát terjeszti mindenhol... Pedig már válaszoltak neked egy friss twitter videóval, amin ő is ott van. De persze neked más forrásaid vannak...
Valahogy ezek az oltástól rettegők mindig a bolondok és mindenféle hülyeségben hisznek. Mondjuk annyira nem meglepő, felmérés is bizonyította, hogy az oltástól rettegők iskolai végzettsége alacsonyabb.
Én sehol sem olvastam azt, hogy meghalt, csak annyit, hogy elájult. Szárnyra kaptak hírek, hogy elhunyt, de cáfolták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!