Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, szavaznátok egy...

Baloldaliak, szavaznátok egy új baloldali pártra?

Figyelt kérdés
Amelyiknek semmi köze az óellenzékhez. Csak új tagok vannak benne. Legyen a párt neve Duna.
ma 00:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Duma, az.. Azt sokat hallottunk eddig politikusoktól..
ma 00:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Kicsit ittam, de még észnél vagyok.

Valahogy ki kell fogni a szelet Magyar Péter vitorlájából. Egy friss baloldali párt szépen leszalámizná a Tiszát.

ma 00:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Most meg lehetne lovagolni a Pride betiltást. Ez a baloldali szavazóknak fontos téma. Magyar Péter nem hiszem, hogy beleáll a dologba. Sajnos túl rafinált ő ehhez.
ma 00:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindössze csak egy kérdésem van: HOGYAN fog lemenni a Fidesz 30% alá???? Mert kb ez kellene ahhoz, hogy bukjanak. Amíg erre a kérdésre nincs válasz, addig az összes többi dolog zárójeles.
ma 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

A legjobb az, ha a baloldal úgy alle zusammen eltűnik a Föld színéről is. Az elmúlt 30 év baloldali vezetése, beleértve a fideszt is (hiszen ők nem jobboldaliak, csak annak hazudják magukat!) csak ártottak az országnak eddig.

Magyarországnak egy IGAZI jobboldalra van szüksége végre.

És nem... ez nem a mihasznák, akik egy baloldali párt (fidesz) seggét nyalják és csak felszínesen kritizálják őket, hogy a 100 alatti IQ-jú embereknek ez ne legyen túl feltűnő.

Úgyhogy hajrá TISZA. Legyen végre egy normális jobboldali párt, eleget láttuk már a balosokat randalírozni az országban Medgyessiéktől kezdve Orbánig.

ma 01:02
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
7# A Fidesz egy szélsőjobboldali, neonáci párt: homofóbia, kevertfajúzás, rasszizmus, xenofóbia.
ma 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Szép próbálkozás Tóni :D
ma 01:33
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

A fidesz egy teljesen ellentmondásos párt. Homofóbok, de tele vannak b*zikkal.

Azt mondják gyerekvédők, de pedofilok vannak köztük, meg pedofilmosdató mind.

Azt mondják jobboldaliak, de baloldali politikát folytatnak.

Azt mondják migránsellenesek, de ők engedtek be egy halom migránst, plusz engedtek szabadlábon 2000 embercsempészt.

Azt mondják nemzetiek, de valójában hazaárulók.

És még lehetne sorolni...

ma 01:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Most nem. Majd 2026 után esetleg igen, azt még nem tudom.
ma 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!