Baloldaliak, mik azok a dolgok, elvek, nézetek, amiért nem szavaznátok jobboldali pártra?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 16:52
1/9 anonim válasza:
Mert a magyarokat támogatják a jobboldali pártok, én meg utálom a magyarokat, mint a szart.
Ezért szavazok jövőre magyarellenes baloldali pártra.
Még nem döntöttem, h Mszp vagy E2014.
2/9 anonim válasza:
nacionalizmus, egyenlőtlenségre való törekvés, populizmus, és lényegtelen most sorolnom, mert "baloldali párt"ra sem szavaznék. ://
3/9 anonim válasza:
erőltetett magyarság, egyébként semelyik pártra sem szavaznék
4/9 anonim válasza:
Egyenlőtlenség az mindig mindehol van ez egy megtôrhetetlen pártól független dolog!
5/9 anonim válasza:
" én meg utálom a magyarokat, mint a
szart."
Hát akkor talán el is kotródhatnál az országból mint ahogy pár hozzád hasonló már elhúzta a csíkot! :)
6/9 anonim válasza:
Hidd el, h ti magyarok hamarabb elmentek, már most is rajta vagytok!
Majd küldj képeslapot!
7/9 anonim válasza:
A nemzeti jelképek és eszmék populista módon való felhasználása miatt nem szavaznék a jelenlegi nagy jobboldali páerők egyikére sem. Ha jönne egy olyan jobboldali párt amelyik felhagy ezzel, és érti is a dolgát, akkor azt lehet hogy jobban elfogadnám, mint a jelenlegi baloldali pártokat.
8/9 anonim válasza:
(bocsi: ...pártok egyikére sem...)
9/9 anonim válasza:
Én is azért mert hungarofób vagyok, csak kisebbségiekre és hazátlan kozmopolitákra vagyok hajlandó szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!