Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?

Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

2020. dec. 22. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 A kérdező kommentje:

egyébként sokan bármilyen nemű oltástól elájulnak, mert nem bírja a szervezetük, de nem, nem lesznek rákosak, és nem lesz semmilyen maradandó problémájuk ettől még.

Kedves négyes, te miről beszélsz? Nyilvánosan is szó volt róla, hogy kötelező lesz a VAKCINA, most úgy áll, hogy ez valószínűtlen. Viszont igen, a chipp teljes mértékben a ti agyatok kitalációja, semmi és senki nem mondott ilyet!!!!!! És engem egyik média sem érdekel, én a természettudományban hiszek, és a természettudomány is mellettem áll...

2020. dec. 22. 23:13
 12/119 anonim ***** válasza:
30%

"Ez honnan jött?"

Egyik hülye elkezdte a többi meg folytatta......

2020. dec. 22. 23:14
 13/119 anonim ***** válasza:
8%
Mert buták. Javaslom, hogy valamilyen mérnöki karra iratkozzanak be. Villamos, info vagy gépész.
2020. dec. 22. 23:18
 14/119 anonim ***** válasza:
41%

Eléggé érdekesen cáfolták, engem nem győzött meg. Attól, hogy láttok egy nőt aki csak ott áll és figyelembe veszem az előzményeit a történéseknek.

Majd ha láttom élőzni akkor elhiszem, hogy él.

2020. dec. 22. 23:22
 15/119 A kérdező kommentje:
Szerinted lenne rá elég pontjuk? :DDD
2020. dec. 22. 23:23
 16/119 anonim ***** válasza:
32%

Valahogy ezek az oltástól rettegők mindig a bolondok és mindenféle hülyeségben hisznek. Mondjuk annyira nem meglepő, felmérés is bizonyította, hogy az oltástól rettegők iskolai végzettsége alacsonyabb

Te meg egy idióta paraszt vagy, abból is látszik hogy ma leadta a média hogy a magasabb iskolai végzettségűek meg az idősek (sokan már demenciában szenvednek) akarják az oltást. És te már rögtön ezzel jössz😂

Gratulálok te nagy tudású 🤭

2020. dec. 22. 23:29
 17/119 anonim ***** válasza:
72%
A Rótcsildek mondták, utána lehet nézni az illuminati terveiben van benne
2020. dec. 22. 23:31
 18/119 A kérdező kommentje:
Utolsó, egy kicsit önellentmondásos vagy, nagyon érthetetlen amit írsz, de egyébként felmérés nélkül is meglehet mondani, hogy azok az emberek, akik ellenzik az oltást, azt sem tudják mi történik körülöttük, és fejjel mennek a falnak. Nyilván nem végeztek egyetemet sem, akkor talán nem itt tartanának. Na nem baj, valakinek utcát sepernie is kell.
2020. dec. 22. 23:33
 19/119 anonim ***** válasza:
71%

16. úgysem érted, de azért bemásolom, hogy nézegethesd a számokat meg a betűket:

[link]

[link]

2020. dec. 22. 23:36
 20/119 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező

Te meg értetlen

9-es hozzászólására válaszoltam, még be is másoltam amit írt.

És egy olyan ember aki le nézzi az olyan embereket akiknek nincs diolomájuk. Szerinted ha valakinek nincs akkor az utcát seperni való? Nagyon szánalmas vagy 😉

De nem fogok veled vitatkozni ezzen értelmetlen.

2020. dec. 23. 00:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!