Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghallgattad Orbán Viktor...

Meghallgattad Orbán Viktor évértékelőjét?

Figyelt kérdés
Mit éreztél a beszéd közben, vagy utána?

ma 13:32
A kérdező szavazást indított:
Megnyugvást éreztem, jó úton járunk!
Elégtételt éreztem, tapossa csak el az ellenfeleit!
Dühöt éreztem! Ez az ember maga a probléma!
Értetlenül állok előtte. Ez az ember komplett őrült!
Egyéb, kifejtem.
17 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Igaza van Magyar Péternek: egy megfáradt TSZ-vezér termelési beszédét hallhattuk a kocsmából.
ma 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy. A könyökömön jönnek ki a dumák. Kizártnak tartom, hogy mondott volna valami értelmeset.
ma 13:36
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Igen és végtelen szánalmat és megvetést éreztem, ő már teljesn elvesztette valósgát érzetét Orbán Viktor úgy viselkedett, mint egy megfáradt, pityókás TSZ elnök, aki először erőltetetten poénkodva, majd fenyegetőzve tart termelési beszámolót egy kocsmában.

Szinte semmiről nem beszélt, ami a magyar emberek életét érinti.

A Fidesz és Orbán Viktor utolsó kétségbeesett vergődéseit láthattuk.

Vége van! Nem kicsit, nagyon!

ma 13:38
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem hallgattam meg, nem engedtek be. Kint játszottunk zenét, és kérdezgettük a ki/be vonuló élősködőket, hogy milyen JÓ HÍR-t mondott orbán "elvtárs"
ma 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem mondott semmit az ország problémáiról, nem mondott semmit azok megoldásairól.

Ellenben bejelentett megint egy csomó osztogatást, meg a szokásos mindenki hülye csak mi vagyunk helikopter és ellenségképek mantrázása.

ma 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Miért érzem úgy, hogy ez a 2-3 gyerekes anyák örökös szja mentessége, plusz majd még a további osztogatás, ismét oda fog vezetni, hogy meghúzhatjuk a nadrágszíjat?

Szóval én inkább aggodalmat éreztem a beszéde alatt.

ma 13:46
 7/13 Mad Max2 ***** válasza:
90%
Nem hallgattam meg
ma 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7. semmit nem vesztettél vele, sőt megkímélted magad egy nagy hazugság cunamitól.
ma 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem hallgattam meg, de a hírek alapján jöhet az újabb EU-rekorder inflációs hullám. Hajrá fidesz, előre a 2000 ft-os kenyérért!
ma 14:15
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem hallgatom meg, egy komplett elmebeteg, alávaló gyűlölködés a beszéde.
ma 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!