Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghallgattad Orbán Viktor...

Meghallgattad Orbán Viktor évértékelőjét?

Figyelt kérdés
Mit éreztél a beszéd közben, vagy utána?

ma 13:32
1 2
 11/15 MolotovPunk ***** válasza:
75%
Megint mesemondó délután volt? Sajnos lemaradtam róla. 🤡
ma 14:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki eddig szavazott, vagy válaszolt!
ma 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Meghallgatam, mondott nagy költségvetésü dolgokat, pl a anyák adómentességét, ami természetesen jó, csak kb 1000 milliárdba fog kerülni.

A legutobbi osztogatás 2022be 1500 milliárd volt, és bekövetkezett egy 44%os élelmiszerinfláció.

Már most 1000 milliárd, és még nincs nincs vége, hiszen jövöre lesz választás, szoval lesz még osztogatás.

Ezekat az összegeket finanszirozni kell, vagyis biztos lesz valami megszoritás, vagy egy nagy infláció, a választások után.

ma 17:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Aki arra szavazott, hogy jó úton járunk, megtenné, hogy kifejti, mitől jó ez az út?
ma 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Itt a gyk.-n elolvastam egy héttel ezelőtt, hogy ki szerint miről fog beszélni?.

Soros, Gyurcsány, Brüsszel stb. stb.

Aztán el kezdtem hallgatni, de az első Brüsszelnél kikapcsoltam a TV-t!

Szegény, nem veszi észre hogy mennyire nem normális már.

Anno Kádár is így járt, csak akkor az ő párttársai nem engedték hogy a szellemi leépültsége miatt lejárassa magát a nyilvánosság előtt!

ma 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!