Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet meghallgatni Orbán...

Hol lehet meghallgatni Orbán Viktor vitáját?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szívesen meghallgatnék egy beszélgetést ahol Orbán Viktor egy tőle más véleményen lévő politikussal, aktivistával, riporterrel "vitázik" háborúról, szankciókról, energiaválságról, gazdasági helyzetről, ilyesmi. Próbáltam keresni, de elég béna vagyok, nem találtam semmit. Tudnátok küldeni pár linket? Köszi xxx
2022. okt. 7. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Plenáris vitáról tudok.

[link]

[link]

2022. okt. 7. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Vita? Orbán? Ez a kettő azóta nem létezik amióta Gyurcsány felmosta vele a padlót!Akkor magában megfogadta: Nem vitázik többet! Amikor az első választást elveszítette, akkor amikor kormányon volt, megfogadta, minden létező hírorgánumot uralni fog,ellenkező esetben nem tudja megnyerni a választásokat! Ez így is lett! Aki nem hiszi,járjon utána! Minden ezzel kapcsolatos bizonyíték megtalálható!
2022. okt. 7. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem áll ki vitára, csak a parlamentben, ahol egy viszontválasz van, és annyi.

Olyan, hogy egy nem talpnyaló riporterrel leüljön fél órára, elképzelhetetlen.

2022. okt. 7. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Magyarországon jelenleg nincs olyan ellenzéki politikai erő, politikus, akivel érdemi vitának bármi értelme lehetne.

Ellenben épp most lett vége a prágai eu-csúcs valami 40 állam vezetőjének részvételével, ott lehetett, vita, járj utána.

Szivi xxx

2022. okt. 7. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
#2: Ezt imádom. Mindig ezzel a Gyurcsány-vitával jöttök. Igen, felmosta vele a padlót, aztán kiderült, hogy minden szava hazugság volt. Hatalmas győzelem...
2022. okt. 7. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

6. Én a helyükben mélyen kussolnék arról a vitáról.

Egyébként meg örök kampánytéma a fidesz mellett, 4 évenként elő lehet venni (meg is teszik), és jön a kétharmad.

2022. okt. 7. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Akár hogy magyarázza a fidesznyik, nem mer kiállni vitázni! Hogy? Ezt még egyszer! Gyurcsány hazudott? Kedves szelektív emlékezetű fidesznyikok! Orbán hányszor hazudik? 12 éve, napjában annyiszor, hogy az már nem is követhető! Könnyebb lenne azt összeszámolni amikor igszat mond! Nevetségesek vagytok!
2022. okt. 8. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!