Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?

Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

2020. dec. 22. 21:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/119 anonim ***** válasza:

Megnyugtatni? Akkor miért teszel fel olyan kérdéseket, hogy "Ugye nem szeretne senki élete végéig autoimmun beteg lenni?" Ilyen nálad a megnyugtatás?

Mi is az, amit be szeretnének adni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szívesen...

2020. dec. 29. 18:15
 112/119 O.Gartner ***** válasza:
7%

Nem gondolod komolyan, hogy akármelyik linket is megnyitottam. A valamikori ÁF-en sok-sok évvel ezelőtt is már tananyag volt, hogy a média a 4.hatalmi ág ( a három közismert,csak, hogy ne kelljen utánanézni: törvényhozás, végrehajtás, igazságszolgáltatás)

Szerencsétlen Kaganszkij prof. erkölcsileg nem tudta feldolgozni mit kell tenniük, nem véletlen. Ezek csak gondolat ébresztők és hátha segítenek a döntéshozásba. Ezt nem lehet csak egy szemszögből nézni.

2020. dec. 29. 18:36
 113/119 anonim ***** válasza:
31%
Értem. Szóval minden "média" ami az interneten található? A gyógyszergyártó honlapja, a magyar, az európai, az amerikai gyógyszerügynökség, egy orvos részletes leírása a vakcinákról és minden más. Akkor mit olvasol te egyáltalán az interneten? Minek van egyáltalán interneted? A gyk-ról tájokzódsz? Vagy honnan tájékozódsz ha nem az internetről, se nem újságokból (hiszen azok is a média részei)? Így nem csodálom, hogy fogalmad sincs semmiről. Csak azt nem értem, hogy ha valaki nem tájékozódik, akkor miért terjeszt hülyeségeket? Legalább akkor ezt ne tennéd, hiszen ezzel csak a saját tájékozatlanságodat teszed közzé, kinevetteted magadat.
2020. dec. 29. 18:53
 114/119 O.Gartner ***** válasza:
100%
:) Boldog Újévet!
2020. dec. 29. 19:02
 115/119 anonim ***** válasza:
6%
Ennek a teleregénynek sosem lesz vége? Kérdező nyugodj már meg, kicsit próbálj meg nem rettegni a vírustól. Ha rettegsz akkor is elkapod ha elkapod, de akkor is ha nem rettegsz! Karácsonykor is ezen pörögtél, meg mindjárt szilveszter új év, és ekkor is. Neked ezen mi a jó?
2020. dec. 29. 19:13
 116/119 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis nyugodjon már meg mindenki! Boldog új évet!
2020. dec. 29. 19:15
 117/119 anonim ***** válasza:
Igen, valami ilyesmi válaszra számítottam, köszi a megerősítést. Csodálkoztam volna ha bármilyen értelmes érvet fel tudtál volna hozni arra, hogy miért nem tájékozódsz arról, amiről nem tudsz semmit, vagy hogy miért nem hitelesek a fenti források, vagy ha válaszoltál volna arra, hogy a gyakorikérdéseken túl mit olvasol - ha egyáltalán. Érdekes lett volna megtudni, hogy valaki, akinek semmi sem hiteles ami az interneten van (a gyakorikérdéseken kívül persze), az vajon honnan tudja mi folyik a világban, honnan tud az új találmányokról, kutatásokról, eredményekről. Mivel úgy túnik csak a gyakorkérdéseket olvasod, ezért valószínűleg ez az egyetlen információ forrásod. Ami szomorú, de megmagyarázza a hozzászólásaid "színvonalát".
2020. dec. 29. 19:15
 118/119 anonim ***** válasza:
74%
115. 1) nem a kérdező vagyok 2) a kérdező utoljára dec. 24-én írt, a 105ös hozzászóló érezte úgy, hogy 4 nappal később még hozzá kell tennie valamit 3) ha valaki állít valakit, akkor illik alátámasztani, ezt nem tette meg én szerettem volna megtudni hol olvasta 4) ha téged zavar, hogy mások hozzászólnak bármihez, akkor ott az X a kérdés mellett, megnyomod és többet nem fogod látni.
2020. dec. 29. 19:25
 119/119 anonim ***** válasza:
47%
Gertner a tipikus balos marha. Mindent elhisz a tévének, az igazságról meg hallani sem akar. :)
2021. jan. 2. 15:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!