Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?

Figyelt kérdés
Ez honnan jött? Egy hivatalos szerv sem állított ilyet, de még szó sem volt róla, ez csak egy légből kapott konteóból született. Hogy lehet ezt komolyan elhinni? Szerintetek ha annyira akarnak, nem tudnak minket arcfelismerő, telefon cellainformációja, telefonos szolgáltató, ujjlenyomat, orvosi leletek alapján követni (minden orvosi leletünk fel van jegyezve egy felhőbe, ami csak az orvosok számára elérhető)?

2020. dec. 22. 21:58
 81/119 anonim ***** válasza:
30%
Hogy férne már a tű hegyén át a chip? Amúgy is felesleges,mindenkinél ott az okos telefon,a wc re is követ és kb mindenhová. Amúgy ha a chip csak nyomkövető lenne én nem bánnám ha lenne a gyerekben, állandó félelmem hogy ellopják,elviszik,elveszik stb. Legalább nem lenne több eltűnés és ember rablás.
2020. dec. 24. 09:38
 82/119 anonim ***** válasza:
37%

"Hogy férne már a tű hegyén át a chip?"

Simán.

"Amúgy is felesleges,mindenkinél ott az okos telefon,a wc re is követ és kb mindenhová."

Az okostelefont otthon tudod hagyni, a beléd ültetett chipet nem. Okostelefont venni nem kötelező, az oltás viszont az lesz.

2020. dec. 24. 09:51
 83/119 anonim ***** válasza:
58%

Bill gates, WEF, WHO stb. Ezek mind-mind ugyanazt az elmebeteg népirtást készítgetik épp elő, amit még 200 éve találtak ki a tetűhintások.

De nyugodtan nézz után pl. a Luciferase szócskának. ;) Vagy annak, hogy az agyadig feltolt fülpiszkába rejthető nanobotokat szabadalmaztattak, amik a kis karmaikkal befészkelik magukat, és "gyógyszert" küldenek beléd, persze a tudtod nélkül.

2020. dec. 24. 10:22
 84/119 A kérdező kommentje:

""Hogy férne már a tű hegyén át a chip?"

Simán."

Hát ez nem érv, de te mire vársz? :DDDD NEM, NEM FÉRNE ÁT EGY TŰ HEGYÉN A CHIP, nézz utána legalább annak amiről beszélsz mielőtt leírod a világi hülyeségeidet.

Nem, én NEM SAJÁT MAGAMAT GYŐZKÖDÖM, csupán a HÜLYESÉG TERJESZTÉSÉT szeretném megszüntetni. Ragályos a betegségetek.

Egy érvet sem kaptam arra, hogy MIBŐL GONDOLJÁTOK, hogy CHIPÜNK lesz. Amit írtatok, azok csak SPEKULÁCIÓK. Lényegében nem tudjátok ti sem megfogalmazni egész pontosan, miről is beszéltek, mert NINCS RÁ VALÓS MAGYARÁZAT. Ha megkérdezem, miért kapnánk chipet, azt mondjátok rá, hogy mert az állam úgyis azt akarja... Hát ezt barátom sok dologra rá lehetne fogni!

És igen, ez a kérdés különösen a CHIP KÉRDÉSRE irányult, aki nem tud hozzá szólni, ne kommenteljen, ne butítsa a népet!

2020. dec. 24. 10:37
 85/119 anonim ***** válasza:
80%

Van olyan chip, ami átfér a tű hegyén, szóval neked kellene utánanézned a dolgoknak. Többek között a kutyáknak is így adják be a kötelező chipet.

Igen, spekuláció, de szerintem a legvalószínűbb lehetőségnek tűnik. Annyi biztos, hogy valami hátsó szándéka van a hatalomnak azzal, hogy ennyire erőltetik az oltást.

2020. dec. 24. 11:11
 86/119 A kérdező kommentje:
Nem, az a chip körülbelül kétszer akkora, mint egy tűhegy (nem mindegy), és nem tudnák beadni oltás formájában, mert a chipnek bőr alá kéne mennie. Hiába ez a legvalószínűbb, ez csak szerinted van így. Hogy mi a legvalószínűbb, nem lehet megmondani, NEM LEHET VALÓS TÉNYKÉNT kezelni, ezért valójában nem tudtok értelmes érveket írni, csak spekulálni, és terjeszteni a butaságot. Ehhez értetek.
2020. dec. 24. 11:15
 87/119 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy a kutyáknak tűvel adják be a chipet, szóval ebben nincs miről vitatkozni. A chippelés csak egy lehetőség, nem biztos, hogy valós tény, az viszont teljesen biztos, hogy a hivatalos verzió az oltásról hazugság, és ennél reálisabb magyarázatot nem tudok rá mondani.
2020. dec. 24. 11:19
 88/119 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Egy ideig én is túlzásnak tartottam az oltás MINDENKINEK való beadatását, de ma már nem. Igazából nem tudjuk, hogy kinek milyen betegsége van, mivel az emberek nem járnak megfelelően kivizsgálásokra sem, mivel az állam nem biztosít semmi ilyesmit, ezért csak azokról tudjuk, hogy komoly betegségük van, akiknek már fellépett a mellékhatásuk. De ettől még megértem, ha valaki nem szeretné megkapni az oltást, ez egyébként nekem önmagában teljesen rendben van.
2020. dec. 24. 11:24
 89/119 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező! Eddig ugy van hogy x hónapos védettséget nyújt a vakcina. Most még ingyenes. De szerinted majd x havonta fogják oltatni magukat az emberek pénzért? Teljesen kísérleti fázisban lévő oltásról van szó. Mellekhatásai a hosszú távúak ismeretlenek. A védettségi idő szintén az. Lényegében teóriák vannak csak.
2020. dec. 24. 11:29
 90/119 A kérdező kommentje:
89! Valójában ha mindenki beoltatná magát, nem lenne ilyen probléma. Megállna a terjedése, és kész.
2020. dec. 24. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!