Miért hiszik azt az emberek, hogy be leszünk chippezve?
"Hogy férne már a tű hegyén át a chip?"
Simán.
"Amúgy is felesleges,mindenkinél ott az okos telefon,a wc re is követ és kb mindenhová."
Az okostelefont otthon tudod hagyni, a beléd ültetett chipet nem. Okostelefont venni nem kötelező, az oltás viszont az lesz.
Bill gates, WEF, WHO stb. Ezek mind-mind ugyanazt az elmebeteg népirtást készítgetik épp elő, amit még 200 éve találtak ki a tetűhintások.
De nyugodtan nézz után pl. a Luciferase szócskának. ;) Vagy annak, hogy az agyadig feltolt fülpiszkába rejthető nanobotokat szabadalmaztattak, amik a kis karmaikkal befészkelik magukat, és "gyógyszert" küldenek beléd, persze a tudtod nélkül.
""Hogy férne már a tű hegyén át a chip?"
Simán."
Hát ez nem érv, de te mire vársz? :DDDD NEM, NEM FÉRNE ÁT EGY TŰ HEGYÉN A CHIP, nézz utána legalább annak amiről beszélsz mielőtt leírod a világi hülyeségeidet.
Nem, én NEM SAJÁT MAGAMAT GYŐZKÖDÖM, csupán a HÜLYESÉG TERJESZTÉSÉT szeretném megszüntetni. Ragályos a betegségetek.
Egy érvet sem kaptam arra, hogy MIBŐL GONDOLJÁTOK, hogy CHIPÜNK lesz. Amit írtatok, azok csak SPEKULÁCIÓK. Lényegében nem tudjátok ti sem megfogalmazni egész pontosan, miről is beszéltek, mert NINCS RÁ VALÓS MAGYARÁZAT. Ha megkérdezem, miért kapnánk chipet, azt mondjátok rá, hogy mert az állam úgyis azt akarja... Hát ezt barátom sok dologra rá lehetne fogni!
És igen, ez a kérdés különösen a CHIP KÉRDÉSRE irányult, aki nem tud hozzá szólni, ne kommenteljen, ne butítsa a népet!
Van olyan chip, ami átfér a tű hegyén, szóval neked kellene utánanézned a dolgoknak. Többek között a kutyáknak is így adják be a kötelező chipet.
Igen, spekuláció, de szerintem a legvalószínűbb lehetőségnek tűnik. Annyi biztos, hogy valami hátsó szándéka van a hatalomnak azzal, hogy ennyire erőltetik az oltást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!