Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi hazánkot nem zavarja,...

A Mi hazánkot nem zavarja, hogy a saját oldalaikon röhögik ki őket ezzel az anyaság kampánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

Kulisszatitok: én magam is abortusz ellenes vagyok (csak akkor tudom elfogadni, ha szellemi fogyatékos lenne a gyerek vagy nemi erőszakból születik) és abszolút támogatom a 3 vagy több gyereket, mert fejlődő társadalomban a nővekvő gyerekszám lenne a normális.

De amit ők csinálnak szüjjémá-kampányt megtámogatva ezekkel a tenyérbemászó családi fotókkal csak arra veszik rá az anyákat, hogy ne szüljenek szerintem... vagy ha mégis, ha ne ebbe az országba.

ma 17:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Arra nem gondolnak,hogy akinek nincs ,vagy nem is lehet gyermeke azt nagyon elkeseríti,megalázza ez a fotó?
ma 17:16
 2/29 anonim ***** válasza:
57%
Sorkatonaságpárti szüjjémá teljesen múlt századi párt. Ha valaki ma erre vágyik...
ma 17:17
 3/29 SzocdemOliver ***** válasza:
81%

A kismamaszépségversenyre beküldött fotóknak bizalmasan, adatvédelmi törvényeknek megfelelő módon történő kezeléséről Novák Előd fog majd gondoskodni.

Hogy nehogy elvesszenek, felmásolja majd az 1 terabájtos külső lemezére a többi hasonló kép közé.

ma 17:19
 4/29 anonim ***** válasza:
65%
Majd én eldöntöm hogy szülök-e gyereket, ne ilyen senki sz.házi akárki határozza meg helyettem hogy nekem nőként mi a legnagyobb öröm
ma 17:23
 5/29 anonim ***** válasza:
49%

Csak a propaganda feladatokat teljesítik.

Minden megszólalásukat, a Fidesszel szembeni kritikákat is beleértve Rogánék írják.

ma 17:42
 6/29 anonim ***** válasza:
29%

De, az idióták mindenkit zavarnak.

Hajrá magyarok! Hajrá Mi Hazánk!

ma 17:45
 7/29 anonim ***** válasza:
47%

Ezek a nép-nemzethy kéjenc könyvdarálók is lőttek egy olyan nagy öngólt, mint amilyet Orbán lőtt a Coviddal önmagának!

Idióta bohóc ez mind!!!

ma 17:48
 8/29 anonim ***** válasza:
23%
Ez egy remek manifesztációja egy bizonyos fétisnek, némi hatalommal és pénzzel párosulva. Konkrétan undorító, hányingerem van tőle férfiként. A páromat senki se fotózgassa áldott állapotában, ez nem egy verseny, és nem erről szól. Itt már megkérdőjelezném azt is, hogy az a bizonyos szervező miképp tekint a nőkre, mert ezek szerint nem normális módon.
ma 17:59
 9/29 anonim ***** válasza:
64%
Valaki elmondaná, mi a baj a kismamafotózással?
ma 18:01
 10/29 anonim ***** válasza:
62%

9.

A liberálisoknak minden baj, ami család vagy kisbaba.

ma 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!