A Mi hazánkot nem zavarja, hogy a saját oldalaikon röhögik ki őket ezzel az anyaság kampánnyal?
Kulisszatitok: én magam is abortusz ellenes vagyok (csak akkor tudom elfogadni, ha szellemi fogyatékos lenne a gyerek vagy nemi erőszakból születik) és abszolút támogatom a 3 vagy több gyereket, mert fejlődő társadalomban a nővekvő gyerekszám lenne a normális.
De amit ők csinálnak szüjjémá-kampányt megtámogatva ezekkel a tenyérbemászó családi fotókkal csak arra veszik rá az anyákat, hogy ne szüljenek szerintem... vagy ha mégis, ha ne ebbe az országba.
A kismamaszépségversenyre beküldött fotóknak bizalmasan, adatvédelmi törvényeknek megfelelő módon történő kezeléséről Novák Előd fog majd gondoskodni.
Hogy nehogy elvesszenek, felmásolja majd az 1 terabájtos külső lemezére a többi hasonló kép közé.
Csak a propaganda feladatokat teljesítik.
Minden megszólalásukat, a Fidesszel szembeni kritikákat is beleértve Rogánék írják.
De, az idióták mindenkit zavarnak.
Hajrá magyarok! Hajrá Mi Hazánk!
Ezek a nép-nemzethy kéjenc könyvdarálók is lőttek egy olyan nagy öngólt, mint amilyet Orbán lőtt a Coviddal önmagának!
Idióta bohóc ez mind!!!
9.
A liberálisoknak minden baj, ami család vagy kisbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!