Kulisszatitok: én magam is abortusz ellenes vagyok (csak akkor tudom elfogadni, ha szellemi fogyatékos lenne a gyerek vagy nemi erőszakból születik) és abszolút támogatom a 3 vagy több gyereket, mert fejlődő társadalomban a nővekvő gyerekszám lenne a normális.
De amit ők csinálnak szüjjémá-kampányt megtámogatva ezekkel a tenyérbemászó családi fotókkal csak arra veszik rá az anyákat, hogy ne szüljenek szerintem... vagy ha mégis, ha ne ebbe az országba.
#9 Amíg saját célból van, addig semmi. Viszont a Novák Előd által szervezett társadalmi ártalom nem kismamafotózás, hanem szépségverseny. Ha szerinted ez normális, akkor gratulálok. Elérted a kettes szintet sültkrumplimént. A mekiben az ilyet már kidobják.
ma 18:05
12/29 anonim válasza:
A fotózással részemről nincs probléma. Az üzenetével van baj. A legszebb női hivatás az anyaság, szerinte. Mások szerint meg nem. Mindezt mondja egy férfi, akinek fogalma nincs az egészről.
ma 18:06
13/29 anonim válasza:
#11 És a szépségversennyel mi a baj?
#12 A legszebb női hivatás valóban az anyaság. Ezt legfeljebb a betegagyú feministák vitatják.
ma 18:08
14/29 anonim válasza:
13-as: és a legszebb férfi hivatás meg az apaság?
Nők=szüjjémá, főzzémá. A Novák-féle gyökerek szerint.
ma 18:12
15/29 anonim válasza:
#14 "és a legszebb férfi hivatás meg az apaság?"
Igen, természetesen.
"Nők=szüjjémá, főzzémá. A Novák-féle gyökerek szerint."
Főzésről nem volt szó, szülni sajnos a férfiak nem tudnak.
ma 18:14
16/29 anonim válasza:
#13 #11 Vagyok, ezzel az a legnagyobb baj, hogy szerintem nőt sem láttál még közelről, nemhogy terhes nőt. Amikor terhes volt a feleségem a picivel, akkor aztán nagyon sok dolog megfogalmazódott a fejében, de garantálom, hogy még a szüléssel járó fájdalmai közepette sem fordult meg a fejében szépségversenyre menni állapotosan. És nem azért, mert ne lenne szép, hanem egész egyszerűen azért, mert ez nem oda való. Nem tudom, hogy milyen nemű vagy, de férfiként biztos tetszene, ha a párodat zsűrizi néhány nyálcsorgató semmirekellő. Ez aztán a szép dolog.-.-
ma 18:16
17/29 anonim válasza:
#16 Nem kötelező, az küld magáról képet, aki akar. Ezzel mi a baj?
ma 18:17
18/29 anonim válasza:
#18 Senki nem állított ilyet. De legalább megnyugodtam, hogy csak a betegagyú feministákat zavarja ez a szép kezdeményezés.
ma 18:20
19/29 anonim válasza:
#17-19 Meg kéne neked is kérdezned édesanyádtól, hogy hányadik helyezést ért el az akkori kismamaszépségversenyen. Igencsak előkelő lehet, ha ekkora trollt sikerült nevelnie belőled. Tudod, nem zörög a haraszt...
ma 18:27
20/29 anonim válasza:
Neked hány gyereked van 19-es? Nyugtass meg hogy egy sincs és nem örökítetted át ezeket a múlt századi beteg gondolataidat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!