Miért jelent az problémát egyeseknek, hogy a kormány megfontoltságra akarja nevelni a fiatalokat, és szeretné ha minnél több gyermeket igazi családban nevelnének fel?
Mert vannak, akik annyira gyűlölik a kormányt, hogy bármit csinál, mindenben a hibát keresik.
Tény, hogy a kormány családpolitikája azt célozza, hogy a középosztálybeli fiatal házaspárok vállaljanak minél több gyereket.
Nem csak a nem házasok maradnak ki belőle, hanem azok is, akik nem tudnak 3 év munkaviszonyt felmutatni, nincs bizonyos havi jövedelmük, azaz nem hitelképesek, hiszen a babaváró támogatás egy hitel és nem adomány.
A már meglévő gyerekekre sem vonatkozik, mert akkor csak simán összejönne két kétgyerekes elvált fél, és máris ott a négy gyerek. Nyilván ezt is kiszűrték ezzel. Tehát ez egy célzott támogatás, nem mindenki tudja igényelni, ez igaz, de akik tudják, azoknak ez biztos jól jön, és elképzelhető, hogy tényleg szívesebben vállalnak gyereket, mintha nem lenne. Ez majd kiderül. A semminél mégis több.
Kérdező: " Egyrészt akik nincsenek férjnél, azok nem tudom hogyan gondolnak gyereket csinálni."
Én sem értem, de állítólag ők is tudnak gyereket csinálni, sőt, néha szoktak is, de lehet, hogy ez csak valami sorosista álhír.
Aha, neked lehet elsőként fidesztrollnak nevezni akivel nem értesz egyet, de azzal már bajod van ha valaki ERRE REAGÁLVA tesz megjegyzést.
ha fájna a kettős mérce állandóan kígyóként közlekedhetnétek csak miatta.
#6! Elnézést, amiért pár internetes oldalon még megszólalhat az hétmillió magyar aki vagy ellenzéki vagy nem szavaz sehova. Nem tetszik járjál a 888ra.
Pár internetes oldalon? Hát jópár oldalon megszólaltok, amint látom! Megy a fröcsögés meg a gyűlölködés mindenhol. Én egyáltalán nem vagyok Fideszes, felőlem nyugodtan pufoghattok, csak nem árt, ha tudod, hogy a gyűlölet olyan méreg, amivel magadat mérgezed, miközben abban bízol, hogy a másik hal bele.
Azt meg nem értem, miért itt pufogtok, miért nem mentek el szavazni, amikor ott a lehetőség. Hol vagytok olyankor hétmillióan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!