Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi hazánkot nem zavarja,...

A Mi hazánkot nem zavarja, hogy a saját oldalaikon röhögik ki őket ezzel az anyaság kampánnyal?

Figyelt kérdés

[link]

Kulisszatitok: én magam is abortusz ellenes vagyok (csak akkor tudom elfogadni, ha szellemi fogyatékos lenne a gyerek vagy nemi erőszakból születik) és abszolút támogatom a 3 vagy több gyereket, mert fejlődő társadalomban a nővekvő gyerekszám lenne a normális.

De amit ők csinálnak szüjjémá-kampányt megtámogatva ezekkel a tenyérbemászó családi fotókkal csak arra veszik rá az anyákat, hogy ne szüljenek szerintem... vagy ha mégis, ha ne ebbe az országba.

febr. 1. 17:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
61%
#22 Neked már járt eleget, nemds? Például Semjén Zsolt "trófeáján".
febr. 1. 18:43
 22/31 SzocdemOliver ***** válasza:
51%

"#21 A méhed járjon ne a szád!"

Szerintem a válaszoló még 18 éves se múlt el, egy ideges tini kisfiú lehet aki most trollkodik a neten és nagynak hiszi magát.

A stílusa elárulja.

febr. 1. 18:45
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
22-es ja hogy te tényleg troll vagy? Még azt hittem komolyan gondolod amit ide hánytál... Tudod mit Ödönke, kérd meg apucit hogy kapcsolja ki a gépet mára, elég volt neked ennyi
febr. 1. 18:45
 24/31 anonim ***** válasza:
39%

Tudom neked furcsa, hogy vannak olyan pártok, akik elvek szerint politizálnak, nem azt nézik, hogy a heti közvéleménykutatás mit hozott ki.

Sajnálatos, hogy az emberek többsége bolondnak tartja azokat, akinek vannak elveik.

Van pár dolog, amivel nem értek egyet a MHM politikájából, de ennek ellenére olyan miniszterelnök kellene, mint amilyen Toroczkai László: elvek mentén politizáló, azonban az elveit a gyakorlatban is alkalmazó politikus. Pl meg kell nézni a programjukat.

febr. 1. 19:15
 25/31 anonim ***** válasza:

"vannak olyan pártok, akik elvek szerint politizálnak"

A mai Magyarországon? Talán valamelyik reformkori politikusnak voltak elvei, de azóta?

febr. 1. 19:21
 26/31 anonim ***** válasza:
36%

"A mai Magyarországon?"

Igen. MHM. Olvasd el a programjukat.

febr. 1. 19:27
 27/31 anonim ***** válasza:
59%
26-os, ja Torockai meg az elvek, jó hogy azt nem mondod hogy Thürmer elvtárs a lejárt komcsi, neki is vannak elvei, nem? De még milyenek...
febr. 1. 19:28
 28/31 anonim ***** válasza:
73%

#17 Reflektálnék:

[link]

Ennyit erről. Ez minden, csak nem normális.

febr. 1. 21:54
 29/31 anonim ***** válasza:
23%

Ezt itt külön kiemelném:

"Hozzátartozóról diszkréten, titokban (meglepetésként) is nyújtható be - az érintett tudtával készített - fénykép "

Legalább a készítése nem titokban történt...

febr. 2. 00:59
 30/31 anonim ***** válasza:
#27 A nemzeti elvek mentén támogatják Rákos Trianont?
febr. 2. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!