Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk Mozgalom a legfasi...

A Mi Hazánk Mozgalom a legfasisztább párt a magyarországon a második Vh óta?

Figyelt kérdés
Mert a megnyilvánulásaik alapján nekem velejéig fasisztának tűnek. Annyira, hogy ilyet még nem láttam. Mondjuk MO-ról egy fasiszta pártot ismertem még rajtuk kívül a MIÉP-et.

ma 18:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Inkább a legkomcsibb, minthogy sorkatonaságpártiak és nem is tesznek le erről. Azt meg csak a komcsik óhajtják, senki más.
ma 18:09
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Úgy tudom Turullal szexelnek.
ma 18:10
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
A fasizmushoz semmi közük, de a MIÉP és a régi Jobbik mellett még mindig ők állnak hozzá a legközelebb, mivel a 2. világháború óta ez a 3 párt képviselte a magyar embereket.
ma 18:12
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy köszönjük szépen az ingyenreklámot, amit ma délután csinálsz / csináltok a kollégáiddal :)
ma 18:13
 5/18 anonim ***** válasza:
23%

A Mi Hazánk nem csak fasiszta, hanem náci, fasiszta, bolsevik és kommunista is egyben, abban az egyben igazuk van, hogy harmadikutasok abból is bőven a rossz fajtából. Csak a kommunisták akarnak sorkatonaságot..

Végülis Kínában Ping és pártja is komcsik és nincs sorkatonaság. Auszrtiában is a baloldali pártok azok amik be szüntetnék a sorkatonaságot, a jobbosok támogatják még mindig. A fasiszták kifejezetten sorkatonaság pártiak még a bolsik mellett.

ma 18:24
 6/18 Dongaben ***** válasza:
30%
Nem nagyon vagy tisztában a fasizmus fogalmával. A FIDESZ-re inkább ráillik, mint az MHM-re…😉
ma 18:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem, például a Magyar Nemzeti Arcvonal a 90es években nyíltan neonáci és hungarista párt volt.

A ma létező magyar pártok közül valóban ők a legfasisztábbak.

ma 18:27
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Vagy a mh vagy a jobbik
ma 18:27
 9/18 anonim ***** válasza:
41%
5-ös nálunk Magyarországon csak a komcsik akarják ezt az idejétmúlt sorkatonaságot
ma 18:33
 10/18 Dongaben ***** válasza:
77%

Sorkatonaság? Már megint? 😁

Nézz már körül Európában, hogy melyik “komcsi” országban van…

Az MHM 2 hónapos honvédelmi képzést vezetne be. Ennek semmi köze a régi sorkatonasághoz.

ma 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!