A Mi Hazánk Mozgalom a legfasisztább párt a magyarországon a második Vh óta?
Én csak azt nem értem a Mi Hazánknál hogy minek ez a játszma hogy neem mi ugyan nem vagyunk fasiszták, ugyanmár mi nemzeti radikálisok meg harmadikutasok meg centristák vagyunk.
Csak a vak nem látja a militarizmusukat, a szélsőséges álláspontjukat kb. mindenben, azt hogy milyen egy majálisuk, stb. stb.
"A Mi Hazánk nem csak fasiszta, hanem náci, fasiszta, bolsevik és kommunista is egyben"
Ne használj olyan szavakat, amiknek nem ismered a jelentését, mert hülyének fognak nézni (teljes joggal)!
Dobálóztok itt a fasiszta jelzőkkel össze-vissza
Én igencsak megvetem azt a pártot, de fasisztának nem tudnám mondani őket. Valaki mondana nekem bármit hogy miért lennének fasiszták?
Zsidóellenesség valahol? Esetleg valami hungarista élettér elmélet? Vagy legalább valami nacionalista diktatúra terve? Konkrétan mi?
Neked sem sok fogalmad lehet arról mi az a fasizmus. Ám a hozzád hasonló buggyant bugrisok szerint mindenki nácifasiszta aki másképpen gondolkodik.
Bár legyen akkor, ti viszont magyarellenesek vagytok, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!