Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?

230 mostmár tény, hogy te csak szórakozol, direkt nem linkelsz semmit. Amit linkeltem ott nincsenek sorok.
Válaszolnál a 225-ben leírt kérdésemre, hiszen te homofób vagy, csak meg tudod válaszolni, hogy mi is az oka.

228
Ha ilyen ügyi vagy, meg fogod találni a transzszexualizmust is. Talán.

231
Hát persze! Haladunk.
Keresd meg azt a listát, ahol ez egy sor a listán. Na, ott kell keresgélni.
És nem, nem "direkt" nem "linkelek", hanem csak úgy nem csatolgatok.

233
Igazából még a rendellenesség, azaz a REND ellen való-ság is megfelel, de magyarul inkább a zavart használjuk.

Csak úgy mondom, hogy itt többen beleszóltak a vitába, de mind1.
Majd konkrétabban kifejtem a véleményemet, hogy felvilágosítsak benneteket.
187;189; 191;195;196; 206; 207; 211; 214; 218; 219; 222 hozzászólásokat írtam.

Semmi baj nincs a melegekkel erről beszéltem, de mintha csak write only lenne mindenkinél.
A MELEGLOBBI A PROBLÉMA!!!
EZT ÉRTÉSTEK MÁR MEG!!!
A melegeket csak felhasználják arra hogy egymás ellen fordítsák az embereket és szétszakítsák a társadalmat!
Próbálnak minél nagyobb botrányt okozni, hogy minél nagyobb hullámokat gerjesszen. A cél érdekében bármire hajlandók és iszonyat hatalmuk van.
EZ NEM A MELEGEK MŰVE, ŐK CSAK ESZKÖZÖK!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!