Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
100 éve még a balkezeseket is gyógyítani próbálták, szóval ne ez legyen a hivatkozási alap.
Természetellenes szintén sok minden lehet, a papi cölibátus is az, meg a vörös haj is, meg a természet kizsákmányolása is, meg a 40 évesen gyerekvállalás is. Ezek akkor szerinted mind betegek?
201
És hogy próbálták gyógyítani a balkezeseket?
A többi, amit írsz sületlenség.
200
Az a nemzetközi betegségek listája.
204
Beírod a keresődbe, hogy "betegségek nemzetközi listája". Erre kijön több dolog, az elsők között van a BNO kódok listája. Az a jelenlegi.
hogy régebben melyiken szerepelt a homoszexualitás, azt azoktól kérdezd, akiknek számít, és erre szoktak hivatkozni homoszexuálisként, hogy lám-lám, még a betegségek listájáról is sikerült levetetni az engem szeretőknek, ergo már nem is vagyok beteg.
Olyan dolgot nem fogok szájbarágni, amit bárki megtalálhat. Ha régi lista érdekel, biztos az archívumukban van.
1990. május 17-e piros betűs ünnepnap a történelemben, hiszen ezen a napon törölte az egészségügyi világszervezet (WHO) a mentális zavarok listájáról a transzneműséget.
206
Ha ez igaz, akkor a mai napon, 2020.10.10.én, a kereső első kiadott ajánlata a még 1990 máj 16-os helyzetet mutatja.
Mert abban a transzszexualizmus F65.0. szám alatt még szerepel a mentális és viselkedési zavarok nemi identitászavarok csoportjában.
Mindegy is, hidegrázás az egész.
Igen, természetesen.
Engem is ráz a hideg az aberráció ezen fajtájától.
Egészen elképesztő hogy vannak akik ezt normálisnak és egészségesnek tekintetik:D :D :D
Már tényleg nem tudja az ember hogy sírjon vagy nevessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!