Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
161
Szóval nem véletlenül csatoltad a lejártat.
ott a csatolás a 159-ben, mintha az lenne az UTOLSÓ. Pedig 2010-es.
Nézz utána, ahol nekem kiadódott - még hónapokkal ezelőtt- ott lesz mindenkinek.
Utána lehet nézni a még következőknek, most lesz 20-án.
Nem érdekel a 159es, azt mondod, hogy az nem az utolsó. Hol találom az utolsót? Honnan tudjam én azt, hogy hol "adódott ki" neked? Elég erős a gyanúm (mondhatnám 100%-ig biztos vagyok), hogy nincs semmi olyan, amiről te itt hablatyolsz, ezért se linkeled be.
Komolyan azt hitted, hogy az emberek beveszik azt, amit te ide írsz mindenféle hivatkozás nélkül, csak azért, mert te azt mondod? :)
165
Mit tudom én már. Majd meglátod, elő fogják hozni.
Ha nem találod, attól még van, nem ez lenne az első, amit utólag hoznak nyilvánosságra.
100%-ig biztos vagy?
Arra válaszoljon legyen szíves valaki, aki a felvilágosítás és a többi ellen agitál, hogy mégis mihez kezd, amikor a 2-3 éves gyereke az önkielégítéssel próbálkozik, vagy amikor a kamasz gyereke öngyilkosságon gonddolkozik, mert a mássága miatt úgy érzi, hogy nem lehet önmaga? Kérlek, őszintén gondoljatok bele, és mondjátok meg, hogy mi lesz a reakciótok? Jól lecseszitek, kitagadjátok, megtiltjátok, megpróbáljátok leszoktatni, pszichológushoz külditek, vagy mi?
Én nem akarok melegfelvonulást, nekem nem kell egy homokos minden zsűribe, meg filmbe, de a szülők és a gyerekek felvilágosítását nagyon-nagyon fontosnak tartom. Egy rossz reakció a szülőktől vagy a társaitól, és egy életre meg van nyomorítva a gyereked.
Gondolom ha az ötéves kisfiúkra gerjedne, te azt is elfognád, ez kb ilyen. Marginális dolog. Hány gyerek az aki 2-3 évesen már maszturbál? Hány gyereknek jut eszébe óvodában hogy ő,,más"? Az a baj hogy itt két dolog keveredik. Egyrészt az egy dolog hogy mondjuk általános alsóban felvilágosítást tartunk, de ez rohadtul nem ugyanaz mint óvodásokhoz vinni ezt a trágya könyvet. Az meg hogy a szexuális devianciák nagyrészt tanultak, a kutatások fényében teljesen nyilvánvaló. Eleve fel sem kéne hogy merüljön hogy vannak ilyenek egyáltalán.
#168, nincs gyereked ugye? Nekem van és tudom, hogy 2-3 évesen már simán maszturbálnak. Nem úgy mint a nagyok, nincs is semmi szexuális tartalma, de tudják, hogy jó nekik és csinálják. Hidd el nem volt könnyű szülőként lereagálni. De beszéltem pár ismerőssel és kiderült, hogy nekik is ugyanez volt. Szóval nem egyedi eset. És speciel nem bántam volna, ha időben tudok erről.
És a kérdésem nem a mesekönyvre vonatkozott, hanem a felvilágosításra. Óvodában bármilyen szexualitásról beszélni felsleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!