Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró...

Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?

Figyelt kérdés
Újabb bizonyíték a libsik nagy toleranciájára.
2020. szept. 27. 11:09
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/337 anonim ***** válasza:
35%

Ha nekem lesz gyerekem, akkor fel fogom világosítani időbe hogy a világon léteznek furcsa betegségben küzdők is akik a saját nemükhöz vonzódnak, vagy másnak hiszi magát mint ami valójában. Hogy ezeket a betegeket el kell fogadnunk, mert így is elég nagy problémájuk van hogy nem lehet gyerekük nem házasodhatnak és nem nevelhetnek gyereket, mert nem születtek meg egészségesen vagy a környezetük fiatal korban megrontotta és pszichés betegség okán aberrált lett.

Biztos vagyok benne, hogy meg fogja érteni.

Ha az én fiam születik így akkor szintén el fogom neki mondani hogy ilyen betegséggel született, és meg fogják érteni az emberek. Megpróbálunk rá gyógymódot találni és nagyon szeretem. Ezt is meg fogja érteni mint minden olyan gyermek aki nem születik egészségesen.

Csak azt nem értem, hogy miért kell normálisnak beállítani a betegséget, miért kell reklámozni, miért kell felvonulni miért kell átírni a meséket stb.

2020. okt. 9. 19:01
 172/337 anonim ***** válasza:
22%

166: most komolyan? Te se találod, de biztos vagy benne, hogy létezik? :DD

Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem létezik.

És te se láttad soha, valahol esetleg olvastad, hogy valaki hallott olyanról, aki hallott erről valamikor valahol, de azon se csodálkoznék, ha te találtad volna ki, annyira nagy hülyeség :)

2020. okt. 9. 19:06
 173/337 anonim ***** válasza:
70%

>Ha az én fiam születik így akkor szintén el fogom neki mondani hogy ilyen betegséggel született

Na ez gyakorlatilag a legrosszabb, amit tehetsz, hogy betegnek titulálod, és ki akarod gyógyítani belőle. Tehát rögtön elkezded belétáplálni, hogy ő nem normális, hogy meg kell gyógyulnia, hogy örüljön, hogy mások épp megtűrik. Szerinted hogy tudna így érvényesülni, hogy lesz bármilyen önbizalma, hogy tud megelégedésben élni??

2020. okt. 9. 19:07
 174/337 anonim ***** válasza:
70%

>Csak azt nem értem, hogy miért kell normálisnak beállítani a betegséget

1. Mert nem betegség. Tényleg nem az, ez butaság.

2. Mert normális. Ennyi erővel mi sem vagyunk normálisak, mert nem kínaiak vagyunk. Az emberek legnagyobb része kínai, ezért gondolom akkor az a normális, ugye?

> miért kell reklámozni, miért kell felvonulni miért kell átírni a meséket stb.

Senki nem reklámozza. Attól még, hogy szó van róla, hogy van felvilágosítás, az nem reklám. A migránsokról, meg a terrorizmusról naponta szó van a tévében, mésem akar egy gyerek sem emiatt terrorista lenni.

2020. okt. 9. 19:11
 175/337 anonim ***** válasza:
29%

Nem értelek. Miért kellene elhitetnem vele hogy normális egészséges?

Akinek bármilyen más betegséggel születik a gyereke neki is ezt tanácsolod?

Az a lehető legkárosabb hogy hitegeti az ember hogy minden rendben lesz meg minden normális lesz. Nem nem lesz az, hiszen a szülőnek nem unokája sem.

Egy autista gyereknek is elmondod hogy normális, nem beteg és olyan mint a többi gyerek? De csak azért ugye, hogy legyen önbizalma, tudjon érvényesülni...fordítva ülsz a lovon.

1. Miért nem betegség? Miből gondolod hogy nem az?

2. Miért lenne normális? Az ember evolúció folyamán alkalmazkodott a környezetéhez és jöttek létre genetikai elváltozások.

De a természet elsődleges feladata a reprodukció, a saját nemhez való vonzódás ezt a folyamatot szakítja meg, szembe megy a természettel.

Senki nem reklámozza?

Akkor miért van a Forma-1 es autókra festve ha én csak a versenyt akarom nézni? Miért van a coca cola plakáton ha én csak üdítőt akarok váaárolni, miért lobog a szivárványos zászló hivatali épületeken? Miért adják a kávét olyan pohárba ami szintén ezt reklámozza, ha én csak kávézni akarok kicsit pihenni? Ha a telefonon alkalmazásomba témát akarok váltani, miért dobja fel külön prioritásként a szivárványos színeket?

Miért kell nap mint nap az arcomba nyomni folyamatosan? Hol lesz ennek a vége?

2020. okt. 9. 19:28
 176/337 anonim ***** válasza:
20%

174

De igen, lelki betegség. NEM EGÉSZSÉGES állapot.

A kínai az egy nép és állampolgárság, semmi köze az egészség-betegség párhoz.

De a kínaiak között is vannak abúzolt gyerekkorú emberek.

Más a "felvilágosítás" és más a JÓNAK beállítás egy lopott mesetörténetben.

2020. okt. 9. 19:30
 177/337 anonim ***** válasza:
23%
A természet elsődleges feladata a létfenntartás, nem pedig a reprodukció. És a fontos különbség a kettő között pont a szuletesszabalyozas. A természetnek nem jó, ha egy faj túlságosan elszaporodik. És erre pont hogy tökéletes megoldás az azonos neműek iránti vonzódás, de nyilván a bioszhoz is többet értesz a biológusoknal. Ahogy pszichológiában is tanult vagy.
2020. okt. 9. 19:31
 178/337 anonim ***** válasza:
12%
Kicsit későn kapcsolódok be, de érdekelne a válasz: mi is konkrétan a baj a melegekkel? Ártanak valakinek? Bánatanak valakiket? A melegek mind bűnözők? Mi a problémájuk a homofóboknak? Erre nem találtam választ a 176 hozzászólás között.
2020. okt. 9. 19:32
 179/337 anonim ***** válasza:
22%

Ha a homoszexualitást betegségnek gondolod, akkor nem fogjuk tudni megérteni egymást, mert kb a középkorban, de minimum az ötvenes években ragadtál szellemileg.

A normális fogalmát amúgy tisztázhatnánk? Mi normális? Ami a többség, vagy ami átlagos, vagy aki tud gyereket nemzeni, vagy aki hajlandó gyereket nemzeni, vagy aki megengedheti magának a gyerekvállalást, vagy aki képes felnevelni egy gyereket?

És egy jótanács (pszichológusként), ha megengeded: Akármi is a baja a gyermekednek, ha azt sulykolod belé, hogy beteg, akkor te magad gerjeszted a betegsétudatát, és gyakorlatilag életképtelenségre neveled. Még ha végtagok nélkül születik is, vagy fogyatékos, vagy albínó, akkor sem azt kell mondani neki, hogy ő beteg, hanem hogy vannak emberek, akik ilyenek, meg vannak, akik olyanok, és mindenki megfér egymás mellett.

2020. okt. 9. 19:53
 180/337 anonim ***** válasza:
17%

178

A cukiságként "meleg"-nek hívottakkal mi a baj? Az lmbt lobbi rámenős nyomulása.

2020. okt. 9. 20:12
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!