Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
Nem nyert. Te írtad, csak arra reagáltam. "Mert ha ellenállok akkor én csakis homofób lehetek" Írtad, hogy zavar, ha homofóbnak titulálnak, és azt is írtad, hogy nem akarsz a melegekről hallani, és hogy betegek.
De kanyarodjunk vissza kérlek ahhoz, amit már sokszor megkérdeztem. Ki számít egészségesnek és ki számít betegnek? Esküszöm, hogy nem értem mi alapján hívod a homokosokat betegnek. Nem átlagosak, általában nem nemzenek utódot. Ezen kívül nem tudok mást mondani róluk általánosságban, és ez a két jellemző sok mindenkire igaz, pl a papokra is, de gondolom őket te sem tartod betegnek.
#190 Ez aztán a frappáns definíció. :)
Amúgy korábban megnéztem már az értelmező szótárat: "Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota". Ebbe sajnos a homokosok is beletartozhatnak.
Testük ugyanolyan mint a mienk, lelkileg kiegyensúlyozottak, ha épp nincsenek vegzálva, szociálisan pedig ugyanúgy lehet társaságuk, megélhetésük, stb, mint a heteroknak.
Akkor leírom mégegyszer, nem vagyok homofób, és semmi bajom nincs a homoszexuális emberekkel.
A probléma a homoszexualitás és másság propagálása.
Egy autista emberhez is ugyanolyan toleráns vagyok, sőt ha kell még segítek is nekik.
És szerintem teljesen renben van hogy nem lobognak autista zászlók, nem vonulnak fel, nem reklámozzák őket és nem állítják hogy egészségesek.
Nekem azzal van bajom amit a meleg propaganda tesz, és nem is értek velük egyet, és ellenálllok élek a demokratikus véleménynyilvánítás eszközével és kinyitom a számat ellene.
Igen nem akarom hogy lassan a csapból is ez a hazugságokat hallja a normális ember, elegem van belőle.
De kérlek írd már le hogy ez miért lenne homofóbia??
Ez olyan mint ha nem mondod ki hogy black lives matter akkor rasszista vagy.
De nem is ez az ami elképesztő hanem annnyira kicsúszott már az emberek alól a talaj hogy nekem kell ezt elmagyaráznom.
Azért betegek, mert valami oknál fogva természetellenesen viselkednek. Vagy agyilag nincsenek rendben, vagy genetikailag nem stimmel valami náluk.
Az hogy a papokkal veted öszsze, az az intelligencia és a logikus gondolkodás hiányára utal. De segítek, kedves barátom :)
A papok saját döntése hogy nem vállalnak gyermeket, és nem lesz családjuk mert életüket Istennek szentelik. Ez olyan mintha valaki önszántából nem enne cukrot, vagy lisztet egy bizonyos cél érdekében.
A homoszexuális a saját neméhez vonzódik rendellenesen, és a másik nem taszítja. Tehát nem saját akaratából dönt hanem a rendellenes viselkedése miatt nincs más lehetősége.
Ha pszichés oka van neki, akkor kezelhető a betegsége nagy eséllyel, hiszen sokan meggyógyultak. De ha genetikai, testi elváltozás okozza akkor több a tudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan betegség.
Nem jól gondolod kedves barátom :)
A szexuális aberráció vagy pszichés vagy testi elváltozás.
Ha tartanál jószágokat és lenne egy olyan tyúkod ami nem tojna tojást, akkor az ember első gondolata az lenne hogy az a tyúk beteg, valami nem stimmel vele.
Vagy ha lenne egy kakasod és a másik kakasra ugrana rá.
Valami oknál fogva rendellenesen működnek azok az emberek is akik szexuális aberrációval rendelkeznek.
Mégis hogyan lehet ezt egészségesnek tekinteni???
Mi sem lehet jobb bizonyíték a meleglobbi iszonyat erejének mint az hogy a WHO-t térdre kényszerítették és levetették a homoszexualitást a betegség listáról.
Taps taps (sírós szmájli)
Tehát a tudomány állása szerint betegség, vagyis nem, hanem a tudomány állása szerint nem betegség, ami azt bizonyítja, hogy betegség meg a meleg lobbi miatt halt meg a nagypapa rákban.
Most akkor döntsd el, hogy mit állít a tudomány és hagyjuk ezt a meleglobbival való takarózást, a tudomány tények alapján dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!