Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
179
Nem "gondolja" betegségnek, hanem AZ IS. Hiába termel az lmbt lobbi amerikai lobbikönyvekből idomított szakpszichológusokat a saját hasznára, akkor is az egészségesnek meg nem felelő az csak beteg lehet.
182
Hiába hülyéskedsz, mindenki pontosan tudja, hogy mi az EGÉSZséges. Semmi köze valláshoz vagy bőrszínhez.
Az is csak hülyeség, hogy "teljes életet élni", amikor valaki nincs a teljessége birtokában.
Nyilvánvaló, hogy betegségGEL és és nem betegség ELLENÉRE senki nem élhet teljes -100%-os- életet. A saját korlátai között élhet, ez van.
A papi vagy más okú cölibátusnak mi köze a a homoszexualitáshoz?
A többnejűségnek mi köze a homoszexualitáshoz?
A válásnak ugyan mi köze lenne a homoszexualitáshoz?
És az óvszerhasználatos fogamzásgátlásnak mi köze a homoszexualitáshoz?
Hát hogy előbb te, vagy valaki más, azért titulálta betegnek a homokosokat, mert nem szaporodnak.
De akkor ezt felejtsd el, csak azt áruld már el kérlek, hogy ki számít neked egészséges embernek, vagy mi alapján számít valaki annak?
Az ember megtanulta, hogy mit lehet tekinteni egészségesnek.
Különbséget tudunk tenni a jó és a rossz között.
Az hogy sokan ezt nem tudják megtenni, ez jelzi a világ elkorcsosulását.
Régebben voltak alapigazságok vagy értékek, amik köré az emberek az életüket építették. Persze régen sem voltunk tökéletesek. Az emberi közösségek alakították és formálták ezeket a dolgokat. Most is keresni kell, hogy mi az igazság és éppen itt a nagy probléma.
A meleglobbi miatt gyakorlatilag én elnyomva érzem a véleményemet és úgy érzem hogy rám akarják erőltetni a saját hazugságaikat hogy fogadjam el.
Mert ha ellenállok akkor én csakis homofób lehetek és nem vagyok toleráns.
Egyből ezekkel támadnak. És nem csak nekem veszik el a döntés jogát, hanem megpróbálnak nyomást gyakorolni célzottan több generációra is hogy átrendezzék a jó és rossz, igazság, egészséges az összes értéket amit emberiség teremtett a fennállása óta.
Én abban hiszek, hogy vannak olyan alapigazságok amik köré lehet építeni az életet. Megismergető a világban hogy mi a jó és helyes, és célt ad az egyénnek és közösségeknek is. Akkor is ha sose lesz tökéletes a világ.
Ne haragudj, de ez mellébeszélés. Ebből azt szűröm le, hogy nincs egzakt elképzelésed arról, hogy mi egészséges és nem, hanem ami neked nem tetszik, azt egyszerűen betegnek titulálod.
És úgy látom, hogy azzal nincs gond, hogy te őket betegnek nevezed, el akarod halgattatni, eltüntetni szem elől, de az, hogy valaki emiatt homofóbnak nevez, attól hirtelen elnyomva érzed magad?
Hoppá, jól érzem hogy homofóbnak akarsz beállítani?
Ha elfogynak az érvek akkor jön a hazugság és megbélyegzés.
Mindig ez a jól bevált taktika.
Én nem akarom őket elhallgattatni, eltüntetni szem elől!
A meleglobbi nem képviseli a melegek érdekeit, csak a feszültséget generálja, csak úgy mint a felvonulás.
Ha értelmesen és logikusan gondolkoznál, akkor ezt le se írtad volna.
188
Miért nem nézed meg az értelmező szótárban? Az EGÉSZSÉGgel rendelkező ember, az egészséget birtokló ember az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!