Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
Pontosítanám az előző választ, hogy 1960-tól erősödik az elemzők szerint.
A növekedés folyamatos, gyakorlatilag 1990- re elérték azt a célt hogy már nem lehet őket betegnek tekinteni és sajnos itt még nincs vége.
Kilátástalan a helyzet,az az igazság :(
Mondjuk Magyarország kimondottan jól áll a többi Országhoz képest, ezért tegyük össze a kezünket.
Szerintem a liberalizmus terjedésével elképesztő ütembe sikerült befolyásos pozíciókra szert tenni. És ha megnézzük a mai vezetők többségét nem csoda hogy itt tartunk.
Európai uniós párttagok, mennek oda magyarokhoz hogy de jó hogy nálatok lehet még erről nyíltan beszélgetni és kimondani a véleményüket. Nálunk a liberális vezetés már nem tolerálja. Pedig pont a liberális eszme alapja lenne a tolerancia, de ez már csak nevében liberális. Vannak eszmék amiket támogatnak, meg vannak amit nem. Aki nem fekszik be ez alá, azt eltapossák. Előbb utóbb Magyarországot is bele fogják erővel ebbe kényszeríteni, hiszen arról van már szó, ha nem tesszük meg akkor pénzügyi szempontból kiéheztetnek bennünket. Szóval nincs más út.
:( :( :(
212
Okoskodhatsz, de ez nem ész és igazság kérdése, hanem pénzé. Amiből pedig az ármánykodás eredményeképpen néhány száz év alatt mára egyetlen család zsebébe került a világgazdagság fele.
“a liberális eszme alapja a tolerancia“
A KÖLCSÖNÖS tolerancia! Tehát tolerancia csak annak jár, aki maga is toleráns. Az intolerancia nem tolerálható.
Szerintem a meleglobbit nem a melegek akarják, nem a melegek csinálják, sőt el is határolódnak ettől. Ez nekik sem jó.
Hiszen a népesség 2%-ról beszélünk.
Azok akiknek az egész világra hatásuk van, ezzel akarják bomlasztani és több részre szakítani a társdalmat.
Mert így jobban lehet irányítani és befolyásolni.
Azért azt lehet látni hogy ez a nagy reflektorfény, amit a liberális zászló alatt kapnak, ez nekik sem jó, hiszen konkrétan céltáblát csinálnak belőlük és indulatokat gerjesztenek.
Nem tudom hogyan lehetne eu ellen védekezni, nagyon nehéz lesz az biztos.
Talán úgy ha mindenki kimondaná hogy szeretjük a homoszexuális embereket, és elfogadjuk őket, de a meleglobbi takarodjon el és hagyjon fel az indulatok gerjesztésébe. Valamint ezt fel kellene ismerniük a homoszexuálisoknak is és nagy tömegbe a meleg propaganda ellene fel kellene nekik is lépni.
És ezért nagyon nehéz, mert ezt csak összefogással lehetne elkergetni, mert a világ leghatalmasabb emberek akarata teljesülni fog és szét fogják a társadalmat forgácsolni.
Az ember megtanulta, hogy mit lehet tekinteni egészségesnek.
Különbséget tudunk tenni a jó és a rossz között.
Az hogy sokan ezt nem tudják megtenni, ez jelzi a világ elkorcsosulását.
Régebben voltak alapigazságok vagy értékek, amik köré az emberek az életüket építették. Persze régen sem voltunk tökéletesek. Az emberi közösségek alakították és formálták ezeket a dolgokat. Most is keresni kell, hogy mi az igazság és éppen itt a nagy probléma.
A meleglobbi miatt gyakorlatilag én elnyomva érzem a véleményemet és úgy érzem hogy rám akarják erőltetni a saját hazugságaikat hogy fogadjam el.
Mert ha ellenállok akkor én csakis homofób lehetek és nem vagyok toleráns.
Egyből ezekkel támadnak. És nem csak nekem veszik el a döntés jogát, hanem megpróbálnak nyomást gyakorolni célzottan több generációra is hogy átrendezzék a jó és rossz, igazság, egészséges az összes értéket amit emberiség teremtett a fennállása óta.
Én abban hiszek, hogy vannak olyan alapigazságok amik köré lehet építeni az életet. Megismergető a világban hogy mi a jó és helyes, és célt ad az egyénnek és közösségeknek is. Akkor is ha sose lesz tökéletes a világ.
Hiába másolod be megint, továbbra is mellébeszélés. Én különbséget teszek a jó és a rossz között, és látom hogy a benned rejlő gyűlölet rossz. Tehát te beteg vagy.
Amúgy a #218 jól mondja. A hozzád hasonlók ellenpólusa a melegjogi aktivisták. Ha egyszerűen elfogadnánk a melegeket, ők is eltűnnének. És ez lenne a legjobb mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!