Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró...

Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?

Figyelt kérdés
Újabb bizonyíték a libsik nagy toleranciájára.
2020. szept. 27. 11:09
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/337 anonim ***** válasza:
37%

,,Elég sok hülyeséget sikerült összehordanod, már megbocsáss."

Köszönöm most aztán sokkal okosabbak lettünkXD Konkrétum?

,,Nem mindig a kisebbséget kell tolerálni, hanem a kisebbséget IS kell tolerálni." Már meg ne haragudj de ez megint egy naiv utópia. A gyakorlatban jelenleg az zajlik hogy mi vagyunk kénytelenek elviselni, hovatovább eltartani azokat akik ha többségben lennének akkor nagyon nem így járnának el velünk szemben. Láthatjuk az USA-ban ennek előszeleit, hogy ez a mértéktelen vadliberális hozzáállás hova vezet.

,,A valódi liberális hozzáállás valahol a kettő között van, ahol mindkét fél igyekszik egymás igényeit, szokásait, türelmét figyelembe venni." Egyrészt nem tudom miért vagyok én köteles egy devianciát egyenértékűként kezelni. Másrészt megintcsak hol a határ? A többség érzékenységét már most is sérti a pride, de tudjuk ha az lmbtq propagandistákon múlna itt nem állnának meg. Mellesleg jelenleg sem cseszegeti őket kb senki, a maradékot meg ők maguk provokálják. Szerintem maradjunk annyiban hogy nem kriminalizáljuk, sőt pszichiátriára sem küldjük azokat akik 40 éves férfi létükre mondjuk hercegkisasszonynak képzelik magukat, cserébe én nekem ehhez ne kelljen jó pofát vágni! Deal

2020. okt. 8. 19:02
 152/337 anonim ***** válasza:
33%

Döntő szerepe van a korai szexuális „felvilágosításnak” a szexuális irányultság elferdülésében!

Lassan 40 éve tartja magát a mítosz, hogy homoszexuálisnak csak születni lehet, pedig a jelszót már a baloldalon is elengedték egy ideje. Az igazi tragédia viszont az, hogy a konzervatív értelmiség a mai napig fél ezzel a hazugsággal szembeszállni, és viszonozni azt a kultúrháborút, amit a baloldal évtizedekkel ezelőtt megkezdett.

Rövid leszek: Amerikában a szexuális felvilágosításon átesett korosztálynak már csak a 70 százaléka vallja magát heteroszexuálisnak. Vannak tagállamok, ahol már a lányoknak több mint fele tartozik valamelyik szexuális „kisebbségbe”, azaz többen vannak, mint ahányan egészséges „identitásúak” – már amennyiben lehet identitásnak nevezni a heteroszexualitást.

Vannak tagállamok, ahol már minden tizedik tinédzser fiú szeretne nővé válni, vagy már elgondolkozott rajta, hogy valójában rossz testbe született.

A jelenség nemcsak azokat a tagállamokat kerüli el, ahol nincs iskolai felvilágosításba beépített genderideológia, hanem azokat a generációkat is elkerüli, amelyek még voltak annyira szerencsések, hogy nem kellett átesniük ilyesmin.

Összefoglalva: a homoszexuális propaganda hatására a LMBTQ-lakosság aránya három év alatt duplájára, húsz év alatt nyolcszorosára nőtt.

Háborúban állunk, csak ezt a háborút nem katonákkal vívják, hanem mesekönyvekkel, civil szervezetekkel és újságcikkekkel, és a gyerekeink jövője a tét. Nem érdekelnek az anyagi dolgok, mert itt sokkal fontosabbról van szó: a gyerekeim és a hazám jövőjéről.

2020. okt. 8. 19:14
 153/337 anonim ***** válasza:
68%
Azért szeretném látni hol írták hogy minden 10. fiú gondolt a nővé válásra. Vagy mikor lett bizonyítva, hogy nem a születésnél dől el a szexualitás, és a baloldal mikor engedte el ezt a jelszót.
2020. okt. 8. 19:19
 154/337 anonim ***** válasza:
60%

David Shor kutatását olvasd át.

Gyakorlatilag a különböző devianciák erősödése egyértelműen bizonyítja, hogy nem csak genetikai úton lehetséges az elfajzás.

2020. okt. 8. 19:39
 155/337 anonim ***** válasza:
57%
2020. okt. 8. 19:46
 156/337 anonim ***** válasza:
19%
Nem találok semmilyen tanulmányt David Shor szexualitással kapcsolatos kutatásáról.
2020. okt. 8. 19:52
 157/337 anonim ***** válasza:
79%

Sehol sem látok én sem 50%-os arányokat, az államok közül 5% körül van a max. És persze a következtetésekkel észnél kell lenni. Biztos, hogy a felvilágosítás miatt lesz valaki homokos, vagy lehet, hogy amúgy is az, és a felvilágosítás hatására meri felvállalni?

#151: Nem azt írtam, hogy egyenértéküként kell felfogni a "devianciát", hanem, hogy valamilyen szinten elfogadónak kell lenni. Pl. a Budapest utcáin vonuló Pride-ot nem tartom jó ötletnek, de ugyanúgy annó a Budapest Parádét sem tartottam annak.

Az pedig szerintem egy rossz felfogás, hogy "a kisebbség sem tolerálna minket". Lehet, hogy naív felfogás, de én próbálok a saját erkölcsi normáim alapján viszonyulni minkdenkihez, és közben remélem, hogy tanulnak ők is belőle.

2020. okt. 9. 09:28
 158/337 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem, miért kell törölni válaszokat. Érdemes akkor egyáltalán írni?

Tessék utánanézni a WHO gyerekekre vonatkozó szexuális irányelveinek.

Szó nincs "felvilágosításról"!

2020. okt. 9. 15:02
 159/337 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Hát amit én találtam WHO irányelvek, az pont a szexuális felvilágosítás, nevelés fontosságát hangsúlyozza minden életszakaszban, többek között a nemi identitás és gender témákat is feldolgozva.

2020. okt. 9. 15:33
 160/337 anonim ***** válasza:
60%

159

Ez 2010-es, nem az új irányelvek ezév talán májusából. AMIKOR a vírushelyzettel kellett volna foglalkozniuk.

A régiben szó nincs a 4 év alatti maszturbációra való tanításról, a homoszexualitásra/transzságra való ismeretekről, stb.

Nincs értelme leírni még egyszer.

+ még tovább nyomják, okt. 20.án még mást is irányelvvé akarnak tenni.

A WHO mint olyan MEGSZŰNT. megvették, vagy meghülyült mindenki náluk. Értéktelen, tudománytalan lobbi-magáncég lettek.

2020. okt. 9. 16:51
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!