Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró...

Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?

Figyelt kérdés
Újabb bizonyíték a libsik nagy toleranciájára.
2020. szept. 27. 11:09
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/337 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a látens homoszexualitást te baromira félreértetted. A látens meleg (lappangó meleg) az az ember, aki a saját neméhez vonzódik, de - pl társadalmi nyomásra - inkább (boldogtalan) heteroként éli az életét.

Az általad hivatkozott tanulmányok pedig mind azt állítják, hogy ugyan nem CSAK genetika, de mindenképp a tudatos időszak előtt eldől már a szexualitás.

2020. szept. 28. 20:53
 112/337 anonim ***** válasza:
75%

107-es! Férfi vagy? Ha igen, akkor kérlek fejtsd ki, hogy milyen propaganda hatására éreznéd úgy, hogy szívesen leszopnád valamelyik haverodat, meg engednéd neki, hogy a seggedbe tegye.

Engem semmi nem tudna erre rávenni, mert zsigeri szinten undorodom ettől.

2020. szept. 28. 20:56
 113/337 anonim ***** válasza:
36%

108

A kétpetéjű ikreket mindig referenciaként használják, összehasonlításnak.

Mert a 2petéjűek igazából egyszerű testvérek, csak kiszűrik velük a különböző környezeti hatások faktort.

De végülis mégis lehet olyan különbözősége a 2petéjűeknek is, ami a családban gyengébbé, sérülékenyebbé teszi az egyiket.

2020. szept. 28. 20:59
 114/337 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Tessék itt van, olvasgass! Az hogy vannak kétpetéjű ikrekkel is kutatások az mit jelent számodra? Ez miért érv? Akkor azokat ne nézd, hanem nézd azt amelyik egypetéjű ikrekkel van!

,,Egyébként egy szót nem ejtettem látens homoszexuálisokrol, és azt sem érzem bizonyítottnak, hogy az IQ 80%-ban örökletes, csak mert azt mondod." Én meg felhoztam a témát welcome to the internet! Ja persze szóval az hogy az IQ ilyen magas öröklöttségi mutatót tartalmaz azt csak én találom ki mi? 🤣🤣

[link]

Szóval ha azt állítod hogy szerinted az IQ nem öröklött, akkor ez a szexuális orientációra hatványozottan igaz. Ez egyszerű formális logika, nem kell hozzá doktori.

,,A látens meleg (lappangó meleg) az az ember, aki a saját neméhez vonzódik, de - pl társadalmi nyomásra - inkább (boldogtalan) heteroként éli az életét." Nagyon is értem miről van szó. Viszont ha szerinted valaki a szexuális orientációját olyan szinten el tudja nyomni, hogy akár képes közösülni valakivel akkor az bizony azt jelenti hogy ez fordítva is igaz. A boldogságról meg annyit, hogy nem véletlenül mutatja minden statisztika azt hogy a homoszexuálisok körében sokkal nagyobb a drog és alkoholfüggőség, az öngyilkosság, illetve a promiszkuitás is. És igen a hipertoleráns nyugaton is, nemcsak ezen a csúnya homofób mucsai Magyarországon.

,,Engem semmi nem tudna erre rávenni, mert zsigeri szinten undorodom ettől." Ezzel megint magadat cáfolod. Ha szerinted egy homoszexuális képes a saját vonzalmát elnyomni, sőt szexuális kapcsolatot létesíteni úgy hogy zsigerileg undorodik tőle, akkor ez megintcsak igaz fordítva is. Természetesen én sem tudnám elképzelni hogy egy férfival létesítsek szexuális kapcsolatot, de itt nem is kialakult orientációval rendelkező felnőttekről beszélünk. Pont ezért veszélyesek az ilyen könyvek. Sőt tudod mit? Belemegyek a játékba! Szerintem is van valamennyi genetikai faktor. Legalábbis abban az értelemben hogy mondjuk van egy illető akinek ingadozik az identitása. Na most ezek az emberek valójában biszexuálisok, akik előtt mindkét ajtó nyitva van, viszont az érés egy bizonyos szakaszában valamilyen hatásra az egyiket választják. Itt jönnek képbe a társadalmi normák meg az otthoni szocializáció, ne adj Isten valamilyen abúzus. Ezért van az hogy az ikerpár egyik tagja homoszexuális lesz a másik meg nem.

2020. szept. 28. 21:32
 115/337 anonim ***** válasza:
58%

[link]

[link]

A google keresőd alapján is minden kutatás, amit nem 60 éve csináltak erős genetikai hatást mond ki. Szóval vagy tényleg hivatkozz cikkre, ami alátámasztja az állításaidat vagy legalább ne hivatkozz tudományos eredményre, amit nem vagy hajlandó megmutatni. És hagyjuk az 50-es 60-as évek eredményeit, amikor még bűn meg pszichiátriai betegségnek számított a homoszexualitás.

Még mindig rejtély, hogy ha örökletes az IQ annak mi köze a melegséghez, de gratula azt tudtad igazolni, hogy jelentős mértékben örökletes, bár azért ott van a cikkben, hogy az első néhány évben jelentős a környezeti hatás, a későbbi évekre csökken ez nullára. És ha erre tudsz cikket hivatkozni újfent kérdés miért nem sikerül arra, hogy a homoszexualitás független a génektől.

Látens homoszexualitást pedig nem felhoztad, hanem érveltél, hogy mi miért használjuk azt. Szóval összemosol random dolgokat, mert az interneten valaki már használta.

A többi rész megint süketelés és feltételezés, hogy fiatal korban alakul ki a szexuális orientáció. Bár nem tudom, hogy a pingvineknél vagy más állatoknál milyen környezeti hatásra lesznek melegek.

Az meg hogy a melegek boldogtalanok az leginkább a homofoboknak köszönhető. Érdekes módon a mélyszegénységben élők, a fogyatékosok vagy bármilyen kisebbségbe tartozók sem olyan boldogak, mint a többségi rasszba tartozó, egészséges heterok. De még ott is nyernek a férfiak a nőkkel szemben, nem tudom mire volt érv neked a boldogság.

2020. szept. 28. 22:40
 116/337 anonim ***** válasza:
23%

22.40

Amit "erős genetikai hatás"-nak nevezel, az nem ok-okozati viszony.

Az, hogy valakinek a családjában generációnként vannak, akik homoszexuálisok, az nem jelenti genetikai ok létét, csak azt, hogy valami hasonló történt a homoszexuálissá vált családtagokkal.

Lélektanilag érthető, hogy mindenkinek egyszerűbb-könnyebb ráfogni a genetikára, de attól még valóban nem az az ok.

Megpróbálták bizonyítani genetikai kutatásokkal az eredetet, többször, nagy mintán, drága pénzen, de eddig csak egy az anyában pocakosan kimutatott mikroelemhiányra sikerült ráfogni, hogy okozHAT homoszexualitást. Bár a kutatás nem vak mintán folyt, és volt valami más probléma is, ami utólag merült fel, ahogy emlékszem.

A "süketelés" az a különböző természetellenes helyzetekbe hozott állatok "megfigyeléséről" publikált érdekfizetett akciók emlegetése.

Az, hogy a homók körében minden más testi-lelki baj gyakoribb, az a homoságot előidéző okokban leledzik, és az amiatti sérült lélekben, nem másban.

2020. szept. 28. 23:51
 117/337 anonim ***** válasza:
36%
Értem, tehát csak nekem sikerült tudományos cikket linkelni, de neked van igazad és a tudományos eredmények csak fizetett akciók. Ha nincs erős genetikai hatás, akkor könnyen találsz ezt alátámasztó publikációt, tehát linkelj egyet. Ugyanis az előző google keresésedből csak nekem sikerült linkelni olyanokat, amik igazolják az erős genetikai hatást.
2020. szept. 29. 08:45
 118/337 anonim ***** válasza:
41%

Nem egy emberrel kommunikálsz egyébként, szerintem ketten vagyunk.

,,Még mindig rejtély, hogy ha örökletes az IQ annak mi köze a melegséghez" Számodra. Úgy jön ide, hogyha egy IQ kutatásnál az ikerkísérletek alapján el lehet dönteni hogy az adott tulajdonság mennyiben öröklött, akkor a szexuális orientáció tekintetében is el lehet. Az hogy xy tanulmány szerzője mindenféle előzmény nélkül odarak egy fals konklúziót,az csak finghámozás.

,,Ha nincs erős genetikai hatás, akkor könnyen találsz ezt alátámasztó publikációt, tehát linkelj egyet. "

[link]

,,Ganna and his colleagues also used the analysis to estimate that up to 25% of sexual behaviour can be explained by genetics, with the rest influenced by environmental and cultural factors — a figure similar to the findings of smaller studies." És furcsa módon pont az ikerkísérletek is azt mutatják hogy a korreláció kb ennyi. Milyen különös véletlen ugye?

,,Bár nem tudom, hogy a pingvineknél vagy más állatoknál milyen környezeti hatásra lesznek melegek." Azt senki sem tagadja hogy van valamennyi aki ígyis úgyis az lenne. Egyébként az állatok esetében sem tisztán homoszexualitásról van szó. Az hogy a bonobók mondjuk kielégítik egymás az nem azt jelenti hogy a másik nemet nem. Ez egyébként kb olyan érv mintha azt mondanád hogy ha kutya meghágja a plussállatot, akkor ha én is azt csinálom az genetika😆 Az állatoknak jóformán mindegy csak luk legyen.

,,Az meg hogy a melegek boldogtalanok az leginkább a homofoboknak köszönhető." Persze persze és a cigányok is azért bűnöznek mert jajj a rászista madzsarok! Ismerjük már ezt a felelősséghárító liberális mantrát. Mindig a többség a hibás.

,,Látens homoszexualitást pedig nem felhoztad, hanem érveltél, hogy mi miért használjuk azt. Szóval összemosol random dolgokat, mert az interneten valaki már használta." Te meg nagyon átlátszó módon terelesz. Ha szerinted van látens homoszexualitás, tehát valaki képes az eredeti szexuális identitását megváltoztatni, akkor ez nem csak oda, hanem vissza is igaz.

2020. szept. 29. 13:46
 119/337 anonim ***** válasza:
38%

A lényeg, hogy ez az egész könyv egy nagy faxság.

Hihetetlen, hogy egyre több film és sorozat sőt már mese is támogatja ennek a devianciának a terjesztését. Nekem a gyomrom kifordul, ha ilyen jelenetek mennek a TV-be, vagy bárhol ha ilyet látok. A nemi szervek úgy fejlődtek ki, hogy hetero pár esetén nyerik el értelmüket.

Homoszexuális párok esetén két hímvesszőt csak úgy lehet párosítani, ha valakinek a végbélnyílásába kerül. Én ezt úgy gondolom, hogy ez a deviancia teljesen természetellenes.

Még most ki kell nyitni a szánkat és rá kell csapni az asztalra, hogy mi ebből nem kérünk! Ha nem tesszük meg, minden nap érezni fogjuk a hatását és nap mint nap lehet bosszankodni ez miatt.

Ezek az emberek betegek, inkább azon kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne meggyógyítani őket.

A homokosság vagy egy születési rendellenesség, vagy egy kultúrális elfajzás eredménye. De vegyük a gyakoribbat, a rendellenes fejlődés esetét most. Úgy keletkezik, hogy az embrió hibás jelet kap az anyaméhben, és az idegrendszerével ellentétes nemi jelleg alakul ki benne. Az embrió ugyanis minden esetben kezdetben női jegyekkel rendelkezik, és mikor az agy úgy dönt, hogy az egyed férfi lesz, lebontódik a kezdetleges női nemi szerv, és átadja a helyét a férfi jelleg. Manapság viszont gyakran előfordul, hogy egy szennyeződés miatt az embrió hibás kódot továbbít, ez előfordulhat a víz, a levegő szennyezetsége, nehézfémektől, vagy hormonkészítmények miatt.

Ilyenkor az egyed hibás nemi jelleggel születik, ami a serdülőkorban még jobban kihangsúlyozódik. Szóval egy születési rendellenességről van szó, ami pszihésen kihat később az ember szexuális életére. Ha idejében, mondjuk a serdülőkorban felismerjük a problémát, megfelelő gyógyszeres kezeléssel elkerülhető lenne a hibás pszihé rögzülése. Külön röhej, hogy az USA-ban van ilyen terápia, csak ellentétes felhanggal, ott a liberált agyhalott szülők egy része kifejezetten arra a célra használja, hogy a gyereke minél összezavartabb pszihés állapotba kerüljön, hormonkezeléssel pedig azt hogy a test a felnőttkorig ne kezdje el a serdülőkort.

Szóval igen, a saját nemedhez, a gyerekekhez és nem emberi lényekhez való szexuális vonzódás egy betegség, aminek az eltagadása csak súlyosbítja a társadalmi problémákat.

2020. szept. 29. 14:23
 120/337 anonim ***** válasza:
53%

[link]

A hivatkozott cikk nem mond semmit a környezeti hatásról. Csak azzal foglalkozik a tanulmány, hogy a melegség kialakulásának genetikai hatásánál mely gének tényleges hatása lehet a szexualitás kialakulása. Ha elolvasod az eredeti cikket, az nem tartalmazza az általad kiemelt részletet a nature cikkből.

Egyébként egyszer sem tagadtam, hogy el lehet dönteni van-e genetikai oka a melegségnek, pont azt állítom, mint nagyjából minden cikk, hogy legalább jelentős részben genetikai okai vannak, és eddig csak genetikai, vagy legalábbis születésig eldőlt okot tudtak igazolni, hogy felelős a melegség kialakulásáért. Arra semmi tudományos publikáció, hogy gyereke meleggé válnának ez vagy az miatt.

A pingvinek nem választanak új párt minden párosodási időszaknál, hanem a választott párjukkal élik le az életüket, tehát egyértelműen homoszexualitásról van szó, amikor azonos nemű párok alakulnak ki a pingvineknél, amikor nem egy állatkerti ketrecről beszélünk, ami csak két hím pingvint tart el.

Még mindig nem beszéltem látens homoszexualitásról, tehát nem is mondhattam, hogy az mit jelent. Innentől elég bonyolult lenne arra következtetni, hogy szerintem van-e látens homoszexualitás és ha van, akkor mit jelent. Amennyiben nem jósnő vagy, nem kellene erőltetni ezt a témát, amiről egy betűt nem írtam eddig.

2020. szept. 29. 15:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!