Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró...

Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?

Figyelt kérdés
Újabb bizonyíték a libsik nagy toleranciájára.
2020. szept. 27. 11:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/337 anonim ***** válasza:
17%
Ehhez a kérdéshez én (liberálisként) másként viszonyulok, mint te. Hogy mi kártékony, az szubjektív. Szerintünk a mesekönyv, mások szerint Vass Albert, mások szerint a Korán vagy a Mein Kampf. Nem zúzhatunk be mindent, ami valaki szerint kártékony, mert akkor semmi sem marad. Ha valami szerintem kártékony, akkor felszólalok ellene, majd hagyom hogy mindenki eldöntse, hogy megveszi-e vagy sem.
2020. szept. 27. 18:30
 92/337 anonim ***** válasza:
25%

Ezzel megint az a probléma hogy az esetek többségében nincs egyezés.

,,Vannak arra mutató jelek, hogy nem CSAK a genetika" Egyenlőre semmilyen arra mutató jel nincs hogy az lenne.

,,Az általad hivatkozott cikk is azt fejtegeti, hogy kvázi a születés előtt eldől már." A prenatális hatás az megint teljesen más mint a genetika. Ráadásul az eredményeket ez sem magyarázza. Az ilyen wiki szerkesztések pedig nem lényegesek, a hivatkozott tanulmányokban leírt adatok annál inkább, viszont azok meg nem ezt mutatják.

,,még nem azt jelenti, hogy tanult, felvett vagy választott dolog lenne." Hiába mondjátok ezt ha egyszer tényszerűen nem igaz. Ha veszel 100 homoszexuálist és abból mondjuk 30nak az ikertestvére is az, akkor 70%-ban nem öröklött, ennyi. Ezen nincs mit magyarázni. És mivel a prenatális környezet azonos, így még azt se lehet mondani hogy mondjuk az anyuka mást evett/ivott terhesség alatt, mivel ugyanazt a tápanyagot kapják, ugyanaz a hatás éri őket. Szóval biztos hogy születés utáni hatásra válnak azzá. De egyébként magatok alatt vágjátok a fát, amikor például azt állítjátok hogy, xy(mondjuk Novák Előd) az látens b*zi és ezért homofób(jelentsen ez bármit a ti szótáratokban). Ugyanis ha vannak látens homók az bizony az jelenti hogy ez egy tanult dolog, ebből következően kell hogy legyenek látens heterók is. A korreláció egyébként 10-40%,így alaphangon, minimum 60% az aki amúgy nem lenne homoszexuális csak azzá válik.

2020. szept. 27. 18:43
 93/337 anonim ***** válasza:
72%

92

Beleolvastam, ez NEM mesekönyv.

Wass Albert nem írt semmi kártékony dolgot; mi lenne kártékony a műveiben?

A Koránt nem adják gyerekek kezébe olvasni, a felnőttek olvassák, és értelmezik, gondolom attól függ, hogy ki értelmezi, hogy kártékonyan teszi-e vagy sem.

A Mein Kampfot se adják gyerekek kezébe, sőt, mintha csak kritikai kiadása létezne, nem?

Nem szubjektív a kártékonyság. Ha a cigarettára ráírják kötelezően, hogy tüdőrákot és más betegséget okozhat, akkor az ilyen termékekre is figyelmeztetőt kellene írni.

Igaz, hogy a cigarettára is csak azután került rá, hogy rengetegen kaptak tüdőrákot és mást tőle. A gyárosok meg teletömték a zsebeiket, a munkások/dohánytermelők meg megéltek belőle.

Hát nem tanulunk semmiből?

2020. szept. 27. 18:50
 94/337 anonim ***** válasza:
32%

Persze minden relatív, csak ezzel az a probléma hogy amikor valaki a liberalizmus értekeit relativizálja akkor hirtelen ez a kényelmes attitűd megszűnik, mivel akkor az az állítás hogy minden relatív elveszti saját létjogosultságát, mivel önmagát relativizálja el. Egyébként az is szubjektív hogy mi van a BTK-ban, vagy az Alaptörvényben. Ha valaki szerint bizonyos véleményeket börtönnel lehet szankcionálni(mint ahogy jelenleg lehet is), akkor ennyi erővel ezt a könyvet is simán be lehetne tiltani. A liberálisok is csak addig relativizálnak amíg az nekik kényelmes. Ha most azt állítod hogy minden vélemény relatív, azzal saját magadat szúrod tökön.

2020. szept. 27. 18:54
 95/337 anonim ***** válasza:
79%

93

Bocsánat, hogy hozzátenni próbálok.

És ott a baj, hogy ahelyett, hogy kutatnák a kialakulás okát, körülményeit, az lmbt lobbi kifejezetten blokkolja a tisztázást. MIÉRT?

Szerintem azért, mert pontosan tisztában van mindennel. Csak titkolni akarja, érdeke fűződik hozzá. Amíg nem bizonyított, addig nem lesznek felelősségre vonhatók a bűnösök, aki tönkreteszik mások életét.

2020. szept. 27. 19:03
 96/337 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom miért kérsz bocsánatot, mert ezzel egyetértek amit írsz.

2020. szept. 27. 19:05
 97/337 anonim ***** válasza:
0%

Előbb még általánosságban beszéltél kártékonyról, most már csak a gyerekirodalomban? Erre is tudnék elég példát írni. A mesekönyvek 80%-a a szemétre való, mondhatni kártékony. De megint csak ki döntse azt el, hogy mi kártékony és mi nem?

95-ös nem tudom pontosan mire gondolsz. Ha pl a holokauszttagadásra, azt szintén nem tudom hova tenni. Miért kell egy gondolatot börtönnel büntetni. Oktatással kell az ilyenek ellen "harcolni", nem BTK-val. Ugyanez a véleményem az anti-feministákról, anti-zöldekről, stb. Mondhassák amit akarnak, hirdethessék a véleményüket szabadon.

2020. szept. 27. 19:07
 98/337 anonim ***** válasza:
16%

A tudomány mai állása szerint a szexuális orientáció biológiai eredetű, az esetek nagy részében születéskor eldől és maximum valami trauma térítheti el attól a embert. Gondoljatok már bele, nektek egy mesén múlott, hogy a puncit vagy a fhaszt nyalogatjátok most szívesebben? :)

Nyilván nem kell semmilyen szexualitással kapcsolatos dolgokkal traktálni a gyerekeket, meg igazából másokat sem. De azért remélem nem gondoljátok komolyan, hogy ezen múlna bármi is :)

2020. szept. 27. 19:25
 99/337 anonim ***** válasza:
22%
100
2020. szept. 27. 19:25
 100/337 anonim ***** válasza:
0%

97

A hozzátevésért, amire nem lett volna alkalmam, ha nincs ott a válaszod.

Mintegy kihasználtam a válaszod.

DE úgy gondoltam, úgy egész.

2020. szept. 27. 19:29
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!