Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
"milyen károkat okozhat a gyerekek pszichés fejlődésébe?"
Semmilyen kárt nem okoz.
"Semmilyen kárt nem okoz."
Nem mondd már!
Te tudod,hogy a mesék milyen hatással vannak a gyerekekre?
Azt nem tudom, hogy ezek hatására a kisgyerkőcök tömegesen akarnak majd homárok lenni, mint ahogy a mesék hatása miatt senki nem rohant egy farkast kibelezni, hogy a gyomrában ráleljen Piroskára.
Én inkább azt nem értem, miért kell már óvodás korban aberrált dolgokkal traktálni a gyerekeket, nem is értik még ilyenkor ezt a dolgot meg nem is kell még ilyenkor ezzel foglalkozniuk.
"A nácizás most megy"
Megy az aberráltozás is. Szóval nem hatsz meg. Ha megdobnak kővel, akkor dobj vissza kővel.
"hogy a mesék milyen hatással vannak a gyerekekre?"
Igen, tudom. És te tudod, hogy hogyan fejtik ki a hatásukat? Két herceg összeházasodik...ennek vajon milyen káros következménye lesz? Két meleg felnőtt korában majd hűséges társa lesz egymásnak és nem a hozzátok hasonló titkosilonka "kíváncsi hetero" gané szeretője lesz, aki a zasszony mellett megkívánja néha a faxt, de fészbukon aberráltazik néha egy tartalmasat? Borzalom.
"Én inkább azt nem értem, miért kell már óvodás korban aberrált dolgokkal traktálni a gyerekeket, nem is értik még ilyenkor ezt a dolgot meg nem is kell még ilyenkor ezzel foglalkozniuk."
ez a másik. Egyébként hogy ha elmesélem egy 5 éves óvodásnak,hogy "Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy Rózsi királylány. Rózsi egy nap elhatározta,hogy nem akar lány lenni,hanem át szeretné magát alakítani fiúvá...",akkor ez az óvodás ezzel fog foglalkozni.
A véleményközlésnek vannak normális formái...a könyv ledarálása nem az!
Nagyon ne csodálkozzatok, ha sok emberben felmerül a hasonlóság érzése a nácik könyvégetéséhez!
"nem is értik még ilyenkor ezt a dolgot"
Ha értik a hetero esküvőt, akkor értik a meleget is. Nem mindenki iq-low gyerekkorában.
"Két meleg felnőtt korában majd hűséges társa lesz egymásnak és nem a hozzátok hasonló titkosilonka "kíváncsi hetero" gané szeretője lesz, aki a zasszony mellett megkívánja néha a faxt, de fészbukon aberráltazik néha egy tartalmasat? "
Mert aztán a meleg emberek mind egytől egyig elfogadó,szeretetteljes ember,a csúnya heterokkal ellentétben.
Fogadd el,hogy egy óvodás kisgyereket ki kell ezekből a mesékből hagyni!
Ja,te ezt nem fogadod el...ennyit az elfogadásodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!