Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
Igen?? Milyen káros mesék...érdekes,ezeket én mind ismerem és nem vagyok pszichopata. Ellenben ez a szennykönyv káros is lehet a pszichés fejlődésre.
De most komolyan...óvodában 5 éves gyerekneknek olvasnak a dadusok egy kis transz mesét és utána minden óvodás transz akar lenni,mert a gyerekek ilyenek,hogy akkor már rögtön az akarnak lenni.
"egy kis transz mesét és utána minden óvodás transz"
És erre van bizonyítékod is? Vagy csak lázálmaid voltak este?
Szerinted egy könyv darálása arra való felhívás, hogy magát az ilyen szexuális irányultságú embert is meg kéne semmisíteni? Mert egyáltalán nem.
Ez egy egyértelmű üzenet arra, hogy aberrált dolgokat nem kell már óvodáskorban propagálni.
Te hülyegyerek így írtam:
"óvodában 5 éves gyerekneknek olvasnak a dadusok egy kis transz mesét és utána minden óvodás transz akar lenni"
Te láttál már akár egy óvodás gyereket is te barom? Tudod te,hogy a mesék milyen hatással vannak a pszichés fejlődésükre?
44. A hozzászólások a videó alatt nem ezt mutatják.
Az, hogy mi aberrált dolog csak nézőpont kérdése. Dúró szerint a melegek, mozgássérültek azok. Szerintem a "könyvégetők". Dúró egy káros ember, aki nem való a társadalomba.
"Te láttál már akár egy óvodás gyereket is te barom?"
Nem, te elrohadt agyú mocskos náci féreg, még nem láttam óvodást. Én 80 éves nyugdíjas fekete transzvesztitaként jöttem a világra.
Az óvodás az akar lenni, amit a legközelebb érez magához. Szerinted pl. A kis hableány hatására egy hetero kisfiú sellőhercegnő akar lenni? Ritka ostoba vagy.
Szerinted egy olyan gyerek, aki már tudja magáról, hogy más (mert a legtöbben tudják, erről is van tapasztalatom), mit éreznek Dúró beszólására, hogy a mesevilág nem az aberráltaké? Az nem zavar, hogy ez a buta tyúk milyen károkat okoz?
Mese, ami szeretetre tanít vs. egy a társadalmat pusztító eszme egy dilettáns liba tolmácsolásában. Hm...
"Az nem zavar, hogy ez a buta tyúk milyen károkat okoz?"
Az nem zavar,hogy ez az abberált mesekönyv milyen károkat okozhat a gyerekek pszichés fejlődésébe?
Már választ kaptál erre. Senki sem fenyegette, csak hazudik, mint a vízfolyás. Ezt tette mindig is.
A véleményét közölte, akkor más is közölheti a véleményét a véleményére, nem? Vagy a nácik véleményére senkinek sem lehet reakciója? A szólásszabadságról hisztiztek, de ha valakinek ti nem tetszettek, akkor bevágjátok a durcást. Nem furcsa ez? A szólásszabadság része az is, hogy valaki tőletek okád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!