Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
"ezzel megkülömböztetve a romát, hallássérültet, meg a mutáns nyuszikát a normálistól"
Nem, a normálistól te különbözteted meg. A könyv címében ott van, hogy "mindenkié". Senkit sem diszkriminál. Ne vetítsd ki a saját torz gondolataidat a könyvre.
#82 ezentúl a Mein kaphot is azzal a címmel kéne árúlni, hogy nem antiszemita, és akkor már nem is lessz az?
Dehogynem, nem izgat a könyv címe, ez egy eröltettet, érzékenyítés.
A Mein Kampfot inkább úgy kéne akkor már árulni, hogy "nem alszol el rajta".
Én sem így reklámoznám a könyvet és nem emelném külön ki, hogy a mesékben kisebbségi csoportok is képviseltetik magukat, mert nagyon mai disneys, amitől hányok. De ha meg nem írnák ki, akkor azon pörögne mindenki, hogy nincs feltüntetve és titokban akarják pusztítani a kicsinyek pszichéjét.
Az van, hogy sehogy sem jönnek jól ki, mert vagy ezért vagy azért triggerelődtök.
XD 84 jah javítanám a nem alszom el rajtára, de akkor is eröltetett, én a természetesség híve vagyok, annak a híve hogy természetes sűrűségükben jelenjenek meg a különböző etnikumú, meg szexualitású karakterek a történetekben.
Az erölködésnek beszarás a vége, és ez a könyv is bűzlik az erölködés utóhatásaitól, hát ne csodálkozzunk hogy sokan nem akarnak hozzá nyúlni sem, és a gyerekeket sem akarják összepiszkítani vele.
Nem csak a Dúrót fenyegették meg, hanem a Schittl Esztert is, aki petíciót kezdett ellene.
És nem értem, hogy mit kell mentegetni a Rémusz bácsi ESTI MESÉT is. Akkoriban még választás sem volt, az volt az egyetlen tévé estimese.
Bizony az is érzékenyítés volt a javából, és észre sem vettük. Csak azért méltatlankodtunk, hogy MI KÖZÜNK nekünk az amerikai négerekhez.
86-os: Azt a petíciót én is aláírtam. Ez utóbbit azonban nem hallottam és utólag sem gondolom így, de lehet, hogy annak is érzékenyítés volt a célja.
Azért remélem az ügyet Bayer vagy a Sajtóklubosok is megemlítik majd.
,,Mégis milyen tudós bizonyította, hogy a homoszexualitás nem genetikai dolog?"
Az összes kutatás ezt mutatja:
Ha 100 egypetéjű ikerpárból(akik genetikailag szinte klónjai egymásnak) csak 20 esetben homoszexuális mindkettő, az bizony azt jelenti hogy ez nem genetika, mert ha az lenne akkor közel 100%-nak kellene lennie az áranynak.(Csakúgy mellesleg jegyzem meg az IQ öröklöttsége ezzel szemben több mint 80%,bezzeg arra azt mondjátok hogy senki nem születik butának, pedig de.)
Persze ez téged nyilván nem érdekel, hiszen akkor magad is utánanézhettél volna. Ti liberálisok folyton azzal jöttök hogy mi konzervatívok milyen vaskalapos szemét fasiszták vagyunk, ehhez képest ti vagyok azok akik magasról tesztek a tényekre és csak a saját szivárványvilágotok érdekel. Ha meg valami nem illik ebbe bele akkor az nem is létezik! És még ti jöttök a tudománnyal😂😂😂
,,Mert jelenleg pont az a tudomány álláspontja, aminek te az ellenkezőjét állítod."
Oké akkor mutass egy darab ilyen kutatást hajrá! :)
Folyton azzal jöttök hogy a gyermeki psziché milyen érzékeny, bezzeg ilyenkor nem az ugye?
Liberális szülőként mondom, hogy egy ilyen könyv felesleges. Az óvodás korú gyerekeket nem kell érzékenyíteni, ott még nincs se hetero- se homo-, se semmilyen szexualitás.
Ennek ellenére könyveket megsemisíteni barbár szokás, legjobban úgy lehet ellene tüntetni, hogy nem veszünk tudomást róla és nem vásároljuk meg.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem hiszem, hogy a pár haragos facebook hozzászólásból bármire is lehet következtetni a liberálisok tolarenciájával kapcsolatban. Annyit jelent, hogy van 1-2 ember (liberális vagy sem), akit idegesít Dúró Dóra, és most "keményen" beszólt neki.
89
Jó, akkor mit fognak a könyvvel csinálni, amikor -ideális esetben- senki nem veszi meg?
Manapság mit kéne tenni a kártékony nyomtatványokkal? Nincs más, mint a bezúzás. Meg kell semmisíteni,előbb-utóbb, és jobb előbb, mint utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!