Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?
Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.2020. ápr. 30. 16:59
81/94 Micimacko67 válasza:
Deutsch otthon a negy fal kozott csabitotta el a titkarnojet? Matolcsy otthon a negy fal kozott kezdett ki a kabinetvezetojevel? Borkai otthon a negy fal kozott orgiazott?
Ezek nem bantjak a kenyes gyomrodat?
Ezek belefernek a hivo kereszteny ertekrendedbe?
Alsagos kepmutato banda vagytok...
82/94 A kérdező kommentje:
Lackner és gréci is hívő keresztény emberek?! :D na meg niedermüller is? Gyurcsány Ferenc is? Aki 3x bérkálkozott, de a ne hazudj parancsot nem tudja betartani pedig papnak tanult? Ahogyan a baloldal is csak hazudozik és Orbánt a legundirítóbb módon járatnák le! :D
2020. máj. 1. 13:14
83/94 A kérdező kommentje:
Papnak akart tanulni*
2020. máj. 1. 13:15
84/94 A kérdező kommentje:
Na meg Hadházi a kaméleon szindrómás hány nyugdíjast zavart el a házából, meg hány kisgyerekes családot...
2020. máj. 1. 13:23
85/94 Micimacko67 válasza:
Te lattad valahol az MSZP-nel, DK-nal a kovetkezo jelmondatot?
"Isten, haza, csalad"
A parttarsaid ennek szellemeben elnek?
86/94 A kérdező kommentje:
DK-nál igen! :D
MsZP nél szintén.
2020. máj. 1. 13:27
87/94 A kérdező kommentje:
Meg hogy ők a hazafiak. Milyen hazafiak EU-sak? Akkor mi nők vagyunk?
2020. máj. 1. 13:28
88/94 A kérdező kommentje:
Elég nosakodasból. :F
89/94 A kérdező kommentje:
Akkor mi mik vagyunk**
90/94 Micimacko67 válasza:
Neked kerdezo mi a hazafisag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!