Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy egyes...

Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?

Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
2020. ápr. 30. 16:59
 21/94 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy klasszikus, Charlie O'Briantől:

"- Hány imát ismersz?"

2020. ápr. 30. 18:10
 22/94 Micimacko67 ***** válasza:
Kerdezo, te akkor miert foglalkozol az Index-el? Csak ezt bujod, ha tudod, mirol ir...
2020. ápr. 30. 18:13
 23/94 A kérdező kommentje:
Érdekes ez amikor elcseszem valakinek a lelki világát, és elkezd állmagyarizni meg allkeresztényezni. Azt sem tudja hany éves vagyok fiú vagyok-e vagy lány! De ha már így kérdezed vallásos családból származom, vallásos családban nőttem fel. Minden vasárnap járok templomba, nem csak Húsvétkor meg Karácsonykor, meg olajszentelőkor. Számomra a 2 legnagyobb érték a magyarságom meg a hitem, de ez nem a kultúra, és a vallás kategória.
2020. ápr. 30. 18:15
 24/94 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve hogy a kultúra meg a hőt erősíti a házat meg a nemzeti öntudatot!
2020. ápr. 30. 18:17
 25/94 A kérdező kommentje:
Ja és igen én nem vagyok olyan keresztény, nem tanultam kapnak mint Gy.F aki elmondása szerint 3x bérnálkozott .. :D
2020. ápr. 30. 18:18
 26/94 Micimacko67 ***** válasza:

Ha ez igy igaz, akkor tisztelem a hitedet es meggyozodesedet!

De azokat nem tisztelem es semmibe sem nezem, akiket ismerek akar a nagy politikaban akar a kornyezetemben, akikrol latom, higy mikent es milyen gyakran valtogatja a meggyozodeset! Volt kiszes,kommnista,liberalis s valahany nev a naptarban...

Ismertem a partbelu multjat, ma meg veri magat...mint melyen hivo ember...

2020. ápr. 30. 18:21
 27/94 A kérdező kommentje:
A Fideszben még mindig nem az a lényeg, hogy ki komcsi, libsi vagy konzervatív, hanem az hogy nemzeti legyen. Köszönjük az ingyen reklámot, kicsit korábban kell felkelni ehhez...
2020. ápr. 30. 18:22
 28/94 anonim ***** válasza:

Amúgy elég igénytelenül száltatok rá a kérdezőre, a te mikor mentél utoljára templomba, és hasonló mit tettél le az asztalra típusú kötözködésekel.

A kérdező meg szintén hyatrán reagálja le ezeket.

Azért mert más a véleménye egy értelmes ember megyőzni próbálná, nem a személyébe belekötni.

2020. ápr. 30. 18:23
 29/94 Micimacko67 ***** válasza:
Utolso, tevedsz nem a szemelyebe kotottem bele! Amire probaltam ezzel utalni,hogy a mai magyar jobboldali politikat erosen athatja az alsagossag...mindenki melymagyar es hithu kereszteny...mindannyian tudjuk hogy ez ordas nagy hazugsag...
2020. ápr. 30. 18:32
 30/94 A kérdező kommentje:
Miért számodra mi a mi keresztény? Vagy ki a jó keresztény? Nem épp a te politikai nézeted tíltja, hogy megmond másnak ki a jó?
2020. ápr. 30. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!