Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy egyes...

Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?

Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
2020. ápr. 30. 16:59
 31/94 A kérdező kommentje:

"Miért számodra mi a mi keresztény"

Számodra mit jelent a keresztény?*

2020. ápr. 30. 18:36
 32/94 Micimacko67 ***** válasza:
74%

Ja igen..Fidesz es nemzeti gondolkodas...

Ezen a teruleten akkora kart okozott a kulhoni magyarsagnak az oket is megoszto politikajaval, hogy azt el srm lehet mondani...

Szetverte a szervezeteiket, megosztotta tette az erdelyi, szlovakiai magyarsagot...gyakorlatilag ezzel lehetetlenne teve a hatekony parlamenti kepvideletket...

Ez ezerszer rosdzabb, mint amit Gxurcsanyek cdinaltak...

2020. ápr. 30. 18:37
 33/94 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez messze túlzó álltalánosítás, hogy mindenki magát meghazuttolva tartja magát mélymagyarnak, vagy kereszténynek a jobboldalon.

Egyébként aki erősen nemzetközpontúnak tartja magát, valószínűleg az is, nem kell ehez hagyományörzőnek lenni.

2020. ápr. 30. 18:41
 34/94 A kérdező kommentje:
Tudod ez egy ordas nagy hazugság, mert én is külhonbni országból származom, és a Fidesz nem tette tönkre a parlamenti képviseletet, és nem is a Fidesz osztotta meg az embereket, de ott is van aki megossza, nagyon hasonlóan mint Magyarországon is.
2020. ápr. 30. 18:41
 35/94 A kérdező kommentje:
Nagyon sok rosszat lehet mondani a Fideszről, de ezen a téren nem bölcs dolog kritizálni...
2020. ápr. 30. 18:42
 36/94 Micimacko67 ***** válasza:

Kerdezo, nekem mi es ki a kereszteny?

Emlekszel meg Jezus tanitasaira? A megbocsatasra, a turelemre, a toleranciara?

Ne itelj, hogy ne iteltess...

Csak az vesse ra a kovet, aki buntelen...

A kesobbi es a mai egyhaz is elter ezektol a tanoktol!

Eroszakosan bele akartak es bele akarnak szolni az emberek, a csaladok es a tarsadalom eletebe! Azokeba is akik nem vallasosak vagy mas vallast kovetnek!

Ez helytelen es sok esetbenez az eroszakossag valtja ki azokat amit te serelmezel...

2020. ápr. 30. 18:45
 37/94 Micimacko67 ***** válasza:

Nem a Fidesz idejen maradt magyar kepviselo nelkul a szlovak parkament?

Nehogy ezt is Gyurcsanyra fogjatok...

2020. ápr. 30. 18:49
 38/94 A kérdező kommentje:
Csak tudod te is jól, hogy nincs bűntelen ember. Ha világ azok a tanok szerint élne, melyet Jézus tanított nem lenne se háború, se környezetszennyezés, se megosztás se gyűlöletkeltés. Amely minden országban jelen van, háború van folyamatosan a közeljeketen, elnyomják a keresztényeket és még az embereket is, azért mert az emberek nem hallgatnak Jézus tanításaira sem. Most is mikor a kormány maszkokkal segített több országban is, nem csak a külhoni magyarokon de bele értve azokat is, az ellenzék mindjárt ezt kezte el sajnálni. Ez keresztény viselkedés?
2020. ápr. 30. 18:50
 39/94 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy ahonnan én jövök itt a fidesz óta pedig sokkal erősebb a magyar képviselet, és mindkét országnak megtérülő befektetéseket kötnek.
2020. ápr. 30. 18:51
 40/94 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a mai kereszténység senki életébe nem szól bele...

Az enyémbe biztos nem.

Ötödikes korom óta nem vagyok hívő, és csak egyházi iskolákba jártam, ls nem bántam meg... ..nagyon nem.

Semmit nem tukmáltak rám, a hittan tanárommal is jól kijöttem, és baromi jó pap tanárok is oktattak.

2020. ápr. 30. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!