A jobboldaliak miért rettegnek az önállóságra képes, határozott független nőktől?
Hol van olyan?
30 éves korukig azt gondolja egy-kettő magáról,hogy képes az önnállóságra-függetlenségre aztán mikor lejárt a gari róluk meg foggal,/ha van nekik/ műkörömmel,műmellel,gyerekkel csimpaszkodnak mindekibe akiben egy kis biztonságot látnak a hátralévő éveikre.
Ezektől csak távol kell tartani magát az embernek ,nem rettegni.
Használt autót sem vesz az ember szívesen.
Ha eddig nem kellettek senkinek,jó lesz az ellenzéknek.
Olyanoktól, mint anyám?
Elvált, jobboldali, erős akaratú nő.Vezető beosztásban dolgozik.
Nem maradnak meg mellette a férfiak és nem érti miért.Persze, leginkább őket okolja.Ha nem úgy van valami, ahogy ő akarja, akkor "bosszút áll".
Örökké, elégedetlen.
Én személy szerint, nem szeretem azokat a nőket, akik férfiakká akarnak válni, férfias tulajdonságokat akarnak felvenni.
Jobb szeretem, ha a nő valós értelemben megmarad nőnek, finomnak, kecsesnek.
Vezető beosztású nő!
Annál rosszabb nincs.
Tekintélye sosem lesz,viszont a saját szarára is azt mondja hogy nem büdös.
"Nem rettegünk az ilyen nőktől, viszont általában a feminácik tartják magukat ilyennek"
Az a gond, hogy ha egy nő képes önállóan elérni valamit, képes magának egy saját egzisztenciát megteremteni és netán önálló véleménye is van dolgokról amiket mer is kinyilvánítani, akkor már nektek ő femináci.
Ilyen felfogással sosem fogtok jó nőhöz jutni, legfeljebb ha befizettek rájuk egy menetre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!