Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy egyes...

Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?

Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
2020. ápr. 30. 16:59
 71/94 Micimacko67 ***** válasza:
91%

A te tobbsegedet mivel serti, hogy valaki olyan testben szeretne leelni az eletet amilyet szeretne?

Neked mitol jobb az eleted ha ezt megtiltod neki vagy mitol rosszabb ha ezt megtiltod neki?

De ez csak egy kiragadott pelda, hogy mibe akartok belemaszni a hit urugyen...

S olyanok osztjak a keresztenyi erkolcsokrol az eszt, akik erre meltatlanok...

Hazassagtoro kapcsokatokbol szuletett gyerekek (Deutsch T), tobbszorosen elvalt minuszter (Rogan), hazassagtoro MNB elnok, felesegvero kepviselo (Balogh J)...

Mindez egy keresztenyi ertekwket vallo part prominensei...

S te es ti ilyen embereket kovettek, tekintitek peldakepnek...

2020. ápr. 30. 22:18
 72/94 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Megengeded
2020. ápr. 30. 22:28
 73/94 A kérdező kommentje:
Engem zavar. Magyarországon aki férfinak szüket az legyen férfi, ne pedig nő.!!!
2020. máj. 1. 10:01
 74/94 A kérdező kommentje:
Ezek ott lennének a társadalomban, és mérgeznék azt engem zavar. Legyen meleg otthon ne pedig igy. 4 fal között azt csinál amit akar.
2020. máj. 1. 10:34
 75/94 Micimacko67 ***** válasza:
91%

Mi kozod van neked mas maganeletehez?

Ha o ettol erzi magat teljes erteku embernek...te milyen tilthatod...akadalyozhatod meg? Kitol kaptal jogot erre?

Mit szolnal ha en is beleszolnek...torvenyileg...hogy hanyszor es hogyan halhatsz egyutt a paroddal?

Teszed mindezt olyan politikai es erkolcsi part hatterrel...mint amit kerdeztem...de arra mar elfelejtettel valaszolni...

2020. máj. 1. 10:35
 76/94 A kérdező kommentje:

Nem átváltó mutétől még nem lesz valaki nő vagy férfi, csak egy undorító keverék... 😂

[link]

2020. máj. 1. 10:37
 77/94 A kérdező kommentje:
És kva zavaró!
2020. máj. 1. 10:37
 78/94 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ha valaki a szexuálitasat az utcán élő meg, mert akarva akaratlanul is pofánkba nyomja és látszik...! Becsukott szemmel nem lehet járni.
2020. máj. 1. 10:38
 79/94 Micimacko67 ***** válasza:
91%

Te most nagyon melyre sullyedtel...en nem a nyilvanos meleg propagandarol beszeltem...ez engem is taszit...

En egy ideje azt probalom veled megertetni...sikertelenul...higy nincs jogotok masok maganeleteben turkaszni...

Te ebbol amirol en beszelek...srmmit nem latnal az utcan...

Inkabb a keresztenyi erkolcseitekkel foglalkoznal ennyire...az tobb miset is megerne...

2020. máj. 1. 10:58
 80/94 A kérdező kommentje:
De van jogom, mert zavaró. Ez is ugyanolyan mint a meleg propaganda. Értsék megy hogy nekünk nem tetszik. Otthon 4 fal között csinál amit akar...
2020. máj. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!