Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a
független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?
Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
Az index sose volt független. Ócska magyarellenes propagandagyár.
2020. ápr. 30. 17:00
2/94 anonim válasza:
Igen, csak te érzed úgy.
2020. ápr. 30. 17:05
3/94 anonim válasza:
Egyébként lehet nem független újságként is objektív cikket írni, de az index független mindentöl szar...
Inkább pletykarovat mindsem hírportál.
2020. ápr. 30. 17:06
4/94 LazyJones válasza:
Ez nem érzés kérdése, hanem munkajogé. De sok dolgot elárul az, hogy te ezt érzed, és nem fest kimondottan jó képet a képességeidről.
2020. ápr. 30. 17:08
5/94 anonim válasza:
Egyrészt független média nincs. Másrészt korántsem mehet be bárki, csak nem szakértelem vagy tehetség alapján válogatnak, hanem párthűség, illetve származás alapján.
2020. ápr. 30. 17:09
6/94 anonim válasza:
A kérdezőhöz hasonlók hajlamosak elfelejteni, hogy az Index 2010 előtt úgy ütötte az ellenzéket, hogy azt öröm volt nézni, erősen megsegítve a 2010-es fidesz győzelmet. De hát ugye a szelektív memória...
Kérdező, máshová is bemehet ismeretlen cikket írni...hisz az Origó főszerkesztője sem emlékezett rá ki írt egy cikket....akkor biztos az utcáról esett be valaki...
"Nem tudja az Origo főszerkesztője, ki írta és szerkesztette a Donáth Annát erőszakkal vádoló álhírt"
2020. ápr. 30. 17:29
9/94 A kérdező kommentje:
Origo indexet egylapon lehet említeni, cska az egyik nem keresztény gyalázó meg nemzetgyalázó...
2020. ápr. 30. 17:42
10/94 Micimacko67 válasza:
Persze, mert aki nem fuj veletek egy követ...azt mar lehet gyalazni! S melle meg ilyen alattomosnak lenni...
Ha valamit mondok, utana meg letagadom...hanyinger...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!