Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a
független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?
Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
Vallás gyakorló, vagy valamilyen felekezethez tartozó. De vallásos az több van.
2020. ápr. 30. 19:32
52/94 anonim válasza:
"Az emberek 40 százaléka vallásos."
Ebben is tévedsz:
"Hogy mennyire nehéz mérni a vallásosságot, azt a Pew egy 2018-as kutatása jól mutatja. A felmérés szerint a magyar lakosság 56 százaléka katolikus, 20 százaléka protestáns, 3 százaléka más felekezethez tartozik vagy nem tudott válaszolni, míg 21 százalék vallotta magát vallástalannak. Ehhez képest a megkérdezettnek csak 14 százaléka állította, hogy a vallás fontos szerepet tölt be az életében, 17 százalék jár vallásos szertartásra legalább havonta, és 16 százalék imádkozik minden nap. Sőt, a 76 százalékos keresztény túlsúlyhoz képest a lakosságnak csak az 56 százaléka válaszolta, hogy hisz Istenben."
De nem valaszoltol arra, hogy kitol es milyen felhatalmazast kaptal hogy a te nezeteidet raeroltesd a mas vallasuakra?
Meg ha ezt pokitikuson keresztul is tenned...
2020. ápr. 30. 19:34
54/94 A kérdező kommentje:
Te is mondod hogy egy kisebbségről van szó. Egy kisebbség ne akarja ráerőltetni a tőbbségre az akaratát, mert az ilyen dolgok miatt szokta lenni balhék a melegekkel. Egyébként senki nem bántja őket, nem érdekel engem ki kivel mit csinál a saját házában, a saját birtokán belül!
2020. ápr. 30. 19:38
55/94 Micimacko67 válasza:
Tudod mirol beszelek?
Semmifele akarat raeroltesrol nem volt szo...
Semjen a nem valto mutetek es annak jogi lwkovetesebe akar torvennyel beleszolni...
Van talan nehany tucat ilyen "szerencsetlen" aki ezzel senkinek sem artana...
A kereszrenyi szeretet jegyeben ennek a nehany tucat embernek kell artani...Semjen szerint..
2020. ápr. 30. 19:42
56/94 A kérdező kommentje:
Egyébként szavazásról beszéltem, a keresztény egyház és más felekezetek is olyan amilyen, de a magyar nép kultúrája az keresztény. Ez erősíti az idetitást. A liberális sajtó, meg a liberálizmus hibája ( akik egyébként el akarják törölni a vallást, mert szerintük az egymás közötti különbségek a károsak és azok megszüntetése a jó, és nem pedig az egymás elfogadása amellett hogy az emberek kiélhetik maguk nemzeti ideológiáját) hogy kevesebb vallást valóban gyakorló, templomba járó ember van, mert számos ferdítédsel szenyezték eddig a vallásos emberek lelkét. De kipusztítani a vallást nem lehet, ha megnől a népesség, nagyobb számban lesznek keresztények is.
2020. ápr. 30. 19:46
57/94 A kérdező kommentje:
Szerintem se legyenek nemváltó műtétek!
2020. ápr. 30. 19:46
58/94 A kérdező kommentje:
Pont erről beszélek. Hogy miért? Mert nagyon sokan megbántak már a világban hogy átvaratták magukat.
2020. ápr. 30. 19:49
59/94 A kérdező kommentje:
Meleg lehet otthon, a négy fal között. De ehhez nem kell transzneműség...
2020. ápr. 30. 19:51
60/94 LazyJones válasza:
Neked mi közöd ahhoz, hogy megbánták-e? Ennyi erővel mondhatom én is, hogy nem érdekel a fétised, legyél otthon, négy fal között keresztény?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!