Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a
független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?
Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
A félreértések elkerülése érdekében: a hazaszeretett nem abban nyilvánul meg, hogy kinek hány nemzeti színű tárgya van, hogy ki hányszor mondja el saját magáról, hogy mennyire szereti a hazáját. A hazaszeretet itt fent (agy) és itt középen (szív) van. Ez nem egy verseny, és nem is egy plecsni, amit ki kell aggatni magunkra. Ez lélekben dől el. Ezért álságosak azok, akik folyton azt hangoztatják, hogy ők mekkora magyarok. Az ilyen élőlények szerint például Nemes Jeles László nem magyar (hanem csak idegenszívű zsidó). Csak mondjuk Nemes Jeles László hozott egy Oscar-díjat Magyarországnak. Ezek a magyarkodók meg mit tettek a hazáért eddig?
2020. ápr. 30. 18:57
42/94 Micimacko67 válasza:
Tudod azert ez a kereszteny uldozes erdekes dolog...
A keresztes haboruk nem fajnak neked, a maskent gondolkodok maglyara kuldeset is ennek a vallasnak neveben kovettek el...
Errol mi a velemenyed?
2020. ápr. 30. 18:58
43/94 A kérdező kommentje:
Keresztes háborúnak is az volt az oka, hogy a muszlimok előtte a keresztényeket sanyagatták..
2020. ápr. 30. 19:00
44/94 A kérdező kommentje:
De gyébként aki a régmúltról meg a tőrténelemről ítéli meg a kereszténységet, és nem Jézus szavai alapján, az nem érti az egészet..
2020. ápr. 30. 19:01
45/94 Micimacko67 válasza:
Jezus szavai alapjan itelnem meg...oke...tolerancia es elfogadas...rendben...meg a mai egyhaz nem szol.bele az emberek eletebe...
Akkor Semjennek miert kellett a transznemuekkel foglalkozo torvenyt beterjeszteni?
Van koze ennek a maroknyi nepcsoportnak az eletehez? Ki es mi jogositja fel ot, hogy ezt tegye?
Keredzteny es demokrata...
2020. ápr. 30. 19:08
46/94 A kérdező kommentje:
Nézd a keresztény emberek is a társadalom része, ha tetszik ha nem többségbe vannak, mert az emberek a Fidesz-KDNP-t szavazták meg, ez azt jelenti hogy az ő akartukat kell képviselni, és az embereknek fontosak bizonyos értékek megörzései. Ha az embereknek ez nem fog tetszeni, akkor keszavzzák a Fideszt. De én ismerek olyan meleg embert, aki kő fideszes, ráadásul keresztény is, csak nem rakja kirakatba egyiket sem...
2020. ápr. 30. 19:20
47/94 Micimacko67 válasza:
Abba most nem menjunk bele, hogy ki es hol van tobbsegben! A parlamentben igen, a tobbi azert mar kerdeses...
A koznapi hivo ember milyen jogon akar beleavatkozni mondjuk Semjenen keresztul mas emberek maganeletebe?
Legyen az meleg, transznemu...barmi..
Neked, mint hivo keresztenynek mi kozod van masok legbensobb eletehez? Miert akarod a te hitedet, meggyozodesedet mas eletere ra eroltetni? Meg ha ezt kozvetiton keresztul is teszed...tenned?
2020. ápr. 30. 19:27
48/94 anonim válasza:
Többségben volnának, tényleg? Csehország után a második legkevésbé vallásgyakorló ország vagyunk Európában.
2020. ápr. 30. 19:29
49/94 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom 4 évente van választás, ha nem a keresztények lennének többségben rég le lenne váltva a Fidesz ha ez az embereknek nem tetszik. De a Fideszt nem váltották Le, de ha nem tetszik tessék a Fideszre szavazni minnél többen és akkor majd meglátjuk hogy le lesze váltva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!