Ha a független ellenzéki médiát államosítanák, mit olvasnál, néznél?
Bármikor berobbanhat BP-re a koronavírus mondta az operatív törzs a tájékoztatón és ez további korlátozásokat jelenthez. Ha a kormány átvenné az ellenzéki független álhírgyártó médiát, azon a címen, hogy most nem lehet álhíreket gyártani tovább, mert pánik törhetne ki. Mit tennél?
Egyszercsak azt vennéd észre, hogy a 444, index, átv Orbán kottájából játszik. Csupa Orbánnal a középpontban jönnének ki a hírek egymás után és semmi csámcsogni való nem lenne benne, még ebben a koronavírusos időben is ő lenne a középpotban a független médiában. Mit tennél ? Létezik olyan zöld szám, ahol fel lehet venni a Soros szervezetekkel a kapcsolatot, annak érdekében hogy helyreállítsák a demokráciát?
"független ellenzéki média"
Ezeket a szavakat se láttam még így egymás mellett! Gratulálok!
Azt amit most is, egyik oldal propagandáját se olvasom, hanem a tényeket próbálom tisztán látni.
(Próbálom, mert nehéz, mind két oldalon erős túlzás van.)
#4 magyarellenesek, butítók, itt csak ti, komcsi puhatestűek vagytok. A világ minden részén a gazdatestetek (adott országban élő nép) ellen áskálódtok, parazitaként.
Nem csak itt.
1) Eddig se nagyon olvastam híreket.
2) Vannak külföldi oldalak
3) Ha azt is blokkolnák, akkor ahogy eddig is tettem, elsősorban adatsorokat böngésznék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!