Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a független ellenzéki...

Ha a független ellenzéki médiát államosítanák, mit olvasnál, néznél?

Figyelt kérdés

Bármikor berobbanhat BP-re a koronavírus mondta az operatív törzs a tájékoztatón és ez további korlátozásokat jelenthez. Ha a kormány átvenné az ellenzéki független álhírgyártó médiát, azon a címen, hogy most nem lehet álhíreket gyártani tovább, mert pánik törhetne ki. Mit tennél?

Egyszercsak azt vennéd észre, hogy a 444, index, átv Orbán kottájából játszik. Csupa Orbánnal a középpontban jönnének ki a hírek egymás után és semmi csámcsogni való nem lenne benne, még ebben a koronavírusos időben is ő lenne a középpotban a független médiában. Mit tennél ? Létezik olyan zöld szám, ahol fel lehet venni a Soros szervezetekkel a kapcsolatot, annak érdekében hogy helyreállítsák a demokráciát?

2020. ápr. 7. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

"független ellenzéki média"

Ezeket a szavakat se láttam még így egymás mellett! Gratulálok!

2020. ápr. 7. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
A Magyar Közlönyt és esetleg külföldi hírportálokat.
2020. ápr. 7. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt amit most is, egyik oldal propagandáját se olvasom, hanem a tényeket próbálom tisztán látni.

(Próbálom, mert nehéz, mind két oldalon erős túlzás van.)

2020. ápr. 7. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
444-re, indexre, atv-re szüksége van Orbánnak, hogy megőrizhesse a hatalmát. Ha nem lennének ilyen butító, kiforgató, magyarellenes orgánumok, akkor az emberek egyszerűen nem tartanának attól, hogy veszélybe kerül az ország, ha nem a fideszre szavaznak. De mivel léteznek, így minden nap szembesülhetnek a veszéllyel. Minden egyes cikkük egy-egy szembesítés.
2020. ápr. 7. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

#4 magyarellenesek, butítók, itt csak ti, komcsi puhatestűek vagytok. A világ minden részén a gazdatestetek (adott országban élő nép) ellen áskálódtok, parazitaként.

Nem csak itt.

2020. ápr. 7. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Kik? :D Én szavazni se járok.

2020. ápr. 7. 17:13
 7/9 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

1) Eddig se nagyon olvastam híreket.

2) Vannak külföldi oldalak

3) Ha azt is blokkolnák, akkor ahogy eddig is tettem, elsősorban adatsorokat böngésznék :)

2020. ápr. 7. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Pl. Euronews.
2020. ápr. 7. 20:18
 9/9 anonim válasza:
A plafont
2020. ápr. 8. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!