Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy egyes...

Csak én érzem úgy hogy egyes médiakba, főleg a független médiába be mehet bárki és írhat cikkeket?

Figyelt kérdés
Én ezt főleg az idexnél vettem észre, hogy a cikkek tele vannak ellentmondásokkal, és függetlennek állítják be magukat, de ha például egy kormánypárti cikket írnak 60 százalékban tele van ellenzéki fikával a többi 40 százalék kormánypárti. Szerintem nem az a függetlenség, hogy bárki be megy, ír egy ellentmondásokkal téli cikket, és akkor abból meggazdagszik. Meg amúgy is télies tele van politikai baklövésekkel. Csak úgy mint a Népszava is. Kereszténység gyalázó, nemzetgyalázó, magyarsággyalázó írásokkal. Ha ez a függetlenség akkor én nem akarok független lenni, a függetlensrgnek is megvan egy hogyanja meg egy határa. Ahogyan a vélemény szabadságnak is. Nem igaz hogy nem lehet egy olyan törvényt hozni, aki megtiltja a gyalazmodást. Nem a kormány ellen való vélemény nyilvánítását, hanem a népgyalázást.
2020. ápr. 30. 16:59
 11/94 A kérdező kommentje:
Nem én gyalázom a másik oldalt csak kimondom a véleményem, az indexhez hasonlók gyaláznak engem. Az origo meg ugyanaz csak más köntösben.
2020. ápr. 30. 17:49
 12/94 Micimacko67 ***** válasza:
81%

Ertem, ha neked van velemenyed a masikrol az tiszta es egyenes velemeny es nem gyalazkodas...Ha masnak van velemenye rolad, az mar persze gyalazkodas...

Ertem, hogy mitol megy a villamos...

2020. ápr. 30. 17:52
 13/94 A kérdező kommentje:
Rólam mint magyarról, és keresztényről. Úgy értettem. Ha megmondom hogy ez zavar, akkor én vagyok a hülye seg.fej?
2020. ápr. 30. 17:58
 14/94 LazyJones ***** válasza:
62%
#13 Nem, te a kimondástól függetlenül vagy az.
2020. ápr. 30. 18:01
 15/94 A kérdező kommentje:
Azért mert magyar meg keresztény vagyok?
2020. ápr. 30. 18:01
 16/94 A kérdező kommentje:
Ennyi. :D
2020. ápr. 30. 18:02
 17/94 Micimacko67 ***** válasza:
74%

Akinek nem inge ne vegye magara...!

Amugy meg nekem ma nagyon tele van a pellusom a divat magyarokkal es divat keresztenyekkel!

S a mai magyar tarsadalomban rengeteg ilyen van!

Akik verik magukat, hogy mekkora magyarok es milyen vallasosak...igaz, hogy idejet nem tudja, hogy mikor imadkozott utoljara, mikor aldozott vagy gyont eppen...

Persze a face-en ki kell tenni a csiksomlyoi kepeket...na az ilyen kepmutato farizeusokat nyugodtan lehet es kell is gunyolni...

2020. ápr. 30. 18:05
 18/94 A kérdező kommentje:
Nem vagyok divat magyar meg divat keresztény, szerintem az a divat magyar meg a divat keresztény, aki azt mondja magáról hogy keresztény, közben a keresztény gyalázó meg magyar ellenes oldalakat bújja nap este...
2020. ápr. 30. 18:08
 19/94 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy ez a magatartás az igazi keresztényeket és magyarokat sérti...
2020. ápr. 30. 18:09
 20/94 Micimacko67 ***** válasza:

Tenyleg kerdezo, most a virus miatt nem persze...de elotte te, mint kereszteny mikor voltal utoljara templomban, mikor gyontal, aldoztal utoljara? Volt-e vagy lesz-e egyhazi eskuvod? A gyerekeid jsrnak hittanra?

A valaszt jol gondold meg, tudod 10 parancsolat: Ne hazudj!

2020. ápr. 30. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!