Az izraeliek miért nem akarnak egy egyállami, demokratikus, nem etnikai alapú, közös, szabad Palesztinát?
Izrael gondosan ügyel arra, hogy a zsidók többségben legyenek Izraelben (most kb. 80% az arányuk). Ezért üldözött el anno szinte minden palesztint, majd nagyon keveset engedett vissza, nem engedi vissza a menekülteket, akadályozza az arab bevándorlást, nem ad állampolgárságot a megszállt és gyakorlatilag bekebelezett területeken élő araboknak (és Gázának sem), stb.
Miért olyan fontos egy etnikailag zsidó többségű állam? Ha Izrael demokratikus lenne, akkor jól élhetne kb. 12-15 millió arab is (a menekültekkel együtt), nem gettókban, rettenetes körülmények, lelki terror közepette. Lennének az elmúlt 75 év miatt atrocitások, de erről ők tehetnének, és védekezhetnének, mint a dél-afrikai fehérek (pl. elkerített falakkal, kivándorlással).
A nemzetközi zsidóság nem lenne veszélyben globálisan. És ott van Amerika vagy a nyugati országok, amelyek védenék őket, és az USA is erősen cionista. Így viszont veszélyben vannak sokan az emberiségben, az arabok, irániak, az USA már 5-10 millió embert megölt ebben az évszázadban, Irán, Líbia, Afganisztán vagy Szíria (vagy Ukrajna) tönkre van téve.
Vagy a jövőben nagy veszély fenyegethetne egyes diaszpórákat, ha nem lenne mögöttük Izrael nukleáris kapacitása? Pl. ha az USA-ban antiszemita erők kerülnének hatalomra, vagy a következő világháborúban, és ezért megéri elnyomni a palesztinokat?
"a harcok a török hódoltság területén folytak."
Tehát még ezt is a töröknek köszönhetjük, hisz ők csináltak hadszínteret az országból. Zseniális öngól.
"Pont, hogy a leggyengébb. Ezt bizonyítottad te is, mikor egy statisztikára hivatkozva kevertél korrelációt kauzációval, amikor értelmezni sem voltál képes hogy kikre vonatkozik, hogy a százalékok mit jelentenek, stb."
Ha a lakosság közel 100%-a keresztény azt hogy lehet másképpen értelmezni? :)
"Akkor talán állj neki! Ott vannak bemutatva a források a kommentjében illetve a wikipédia cikkben."
Majd te szépen neki állsz. Te állítod, akkor bizonyítsd. Én bizonyítottam a saját állításomat.
# 184
IDÉZLEK: "A statisztika a legerősebb bizonyíték. A számok nem hazudnak. Én pedig ezt mutattam fel."
Csakhogy ostobaság az a következtetés, amit a statisztikából levonsz.
Mert a náci eszme vezérelvű, Hitler korlátlan teljhatalmán alapul.
Márpedig Hitler és a rajta kívül valós hatalommal rendelkező alvezérei, Goebbles, Bormann, Himmler, Göring kivétel nélkül ateisták és materialisták, vagy ősgermán pogányok voltak, azaz NEM KERESZTÉNYEK.
Egy totális diktatúrában, mint a náci, nem számít, hogy a nép hány százaléka keresztény, mert a totális hatalom a nem keresztény Hitler kezében volt, akinek az alvezérei sem voltak keresztények, mert nem hittek a keresztény Istenben.
"Ha a lakosság közel 100%-a keresztény azt hogy lehet másképpen értelmezni"
Kapásból nem összekeverni a lakosságot a vezetéssel, és a közel 100-at a 100-al.
Két súlyos statisztikai baki egyetlen mondatodon belül. Vagyis tökéletesen bizonyítottad, amit mondtam.
"Majd te szépen neki állsz."
Ja, hogy a taktikád, hogy amikor hiteles, tudományos bizonyítékokat sorolnak az állításaid cáfolatának alátámasztására, akkor simán nem olvasod el. Még a végén szembesülnél a valósággal, jaj...
# 192
IDÉZLEK: "Mi az hogy nem a Habsburgok a felelősek? A 17. század végén a Habsburgok támadtak és a harcok a török hódoltság területén folytak. Akkor szerinted ki pusztított? A törökök a saját falvaikat és városaikat pusztíották igaz? :) Még véletlenül sem a támadó Habsburgok :)"
ÉGESD MAGAD MÉG TOVÁBB! ÚJRA BIZONYÍTOD A TUDATLANSÁGODAT. :))))))
Az 1683 és 1699 közötti nagy török háború úgy kezdődött, hogy a szultán hadat üzent I. Lipót német-római császárnak és magyar királynak, majd a török fősereg felvonult és megostromolta a császárvárost, Bécst. Csakhogy a felmentő keresztény sereg a kahlenbergi csatában szétverte a török fősereget és megindult Magyarország felszabadítására.
VAGYIS ÉPPEN A TÖRÖK TÁMADOTT, A SZULTÁN ÜZENT HADAT, Ő KEZDTE EL A NAGY HÁBORÚT.
"Te állítod, akkor bizonyítsd."
Nem én állítom, hanem a Kürasszír által idézett szaktekintély. És bizonyította a hivatkozott publikációkkal.
"Nem igazán. Pl anyámék se voltak soha életükben vallásosak, de mivel anno katolikus keresztelőjük volt, a népszámláláskor mindig ezt írták be.
A való világ nagyon nem úgy működik, ahogy te azt elképzeled..."
Most konkrétan azt akarod behazudni hogy ateisták nyilatkoznak úgy hogy ők keresztények? :) Nyilván a többség azért nyilatkozik úgy mert kereszténynek érzi magát, az pedig már más kérdés hogy mennyire gyakorolja.
"Tehát még ezt is a töröknek köszönhetjük, hisz ők csináltak hadszínteret az országból. Zseniális öngól."
Ahogy mondtam, a támadó Habsburgok pusztítottak. Nyilván nem a törökök pusztították a saját városaikat, falvaikat a hódoltságban. És ha már ott tartunk hogy ki kezdte, török-magyar viszonylatban a magyar fél kezdte. A magyar fél volt az agresszor és a harcok az első 150 évben török területen folytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!